Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Oletko käynyt näissä? Tältä näyttävät Instagramin kuvatuimmat hotellit

Inka Khanji artikkelin kuva
Hotellit
Instagram julkaisi listan hotelleista, joista merkittiin eniten kuvia vuonna 2016.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 13.12.2016
facebook   whatsapp

Las Vegas ja luksus jyräsivät

Suosituimpiin kuvien jakopalveluihin kuuluva Instagram julkaisi listan hotelleista, joiden kuvia on eniten merkitty ja jaettu palvelussa vuonna 2016.

Listauksen hotelleista peräti seitsemän sijaitsee Yhdysvalloissa. Erityisen suosittuja Instagramissa ovat Las Vegasin hotellit, joita löytyy listalta viisi.

Las Vegasin lisäksi hallitseva trendi listalla on myös luksus, sillä kaikilla listan hotelleilla vähintään neljä tähteä ja mukana on useita kuuluisia viiden tähden hotelleja kuten Dubaissa sijaitseva Atlantis The Palm.

Kärkisijan listauksessa nappasi Las Vegasin MGM Grand -hotelli, joka on yksi maailman suurimmista hotelleista yli 5 000 huoneella. Hotelli on tunnettu myös nyrkkeilyotteluista, joita järjestetään sen Garden Arena -tapahtumapaikalla.

Katso kuvat Instagramin suosituimmista hotelleista!

1. MGM Grand, Las Vegas

Instagramissa eniten paikkamerkintöjä saavuttanut MGM Grand on Yhdysvaltojen suurin hotelli. Kultaisen leijonan symboloimassa hotellissa järjestetään paljon viihdetapahtumia, joilla se on saanut tunnettavuutta.

Kuva, jonka pmg81 (@pmg81) julkaisi

2. W New York – Times Square, New York

Luksushotelli W New York sijaitsee keskellä New Yorkin kuhinaa aivan Times Square -aukiolla. Hotellin yläkerroksista aukeaa näkymät eri puolille kaupunkia.

3. The Cosmopolitan, Las Vegas

The Cosmopolitanin suosiota selittää sen sijainti, sillä hotellin terasseilta voi katsella viereisen Bellagio-hotellin suihkulähteen esityksiä.

4. Atlantis The Palm, Dubai

Keinotekoiselle Palm Jumeirah -saarelle rakennettu Atlantis the Palm on luksushotelli, joka kuuluu Dubain tunnetuimpiin hotelleihin.

5. Caesars Palace, Las Vegas

Caesars Palace -hotelli on ottanut inspiraatiota historiallisesta Rooman valtakunnasta, mikä on nähtävissä niin hotellin sisustuksessa kuin nimistössäkin.

6. Paris Las Vegas Hotel & Casino, Las Vegas

Ranskalaistyylinen Paris Las Vegas -hotelli on helppo tunnistaa sen edessä sijaitsevista Pariisin tunnettujen nähtävyyksien kopioista kuten Eiffel-tornista ja Riemukaaresta.

7. Fontainebleau Miami Beach, Miami

Miamin Fontainebleau on unelmahotelli sekä rantalomailijoille että vesipedoille, sillä rannalla sijaitsevassa hotellissa on myös suuri uima-allasalue.

8. Wynn, Las Vegas

Las Vegasin Wynn-hotelli on täyden palvelun hotelli, jossa on golfkenttä, luksuskauppoja ja tunnettu yökerho.

9. Ushuaia Ibiza Beach Hotel, Ibiza

Ushuaia Ibiza Beach Hotel on erityisesti bilettäjien suosiossa, sillä hotellilla järjestetään suuria uima-allasbileitä ja esiintymässä on usein kuuluisia DJ:tä.

10. The Venetian, Macao

Macao tunnetaan Aasian Las Vegasina ja kaupungin The Venetian -hotelli on monilta osin lähes identtinen kuin Las Vegasissa sijaitseva samanniminen hotelli.

Lähde: Daily Mail
Kuvat: Inka Khanji, Instagram/pmg81, laxtraveler, ashaymanjure, danyeidphotography, sandramv, vedkanwate, bronzedbeauty_, s.adikoesoemo, ibizaloverss, jluislarrosa

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.