Categories: Hotellit

Näin yllättäviä hotelleja Thaimaasta löytyy – 8 majapaikkaa, joista et saa katsettasi irti

Thaimaan erikoisten hotellien joukossa on vaihtoehtoja kaikille budjeteille.

---

1. Keemala Phuket

Ehkä koko Phuketin upein ja erikoisin hotelli Keemala tarjoaa erilaisia mökkejä sekä puumajoja ja linnunpesiä muistuttavia pikkuhuviloita. Osassa on omat uima-altaat. Parhaiten ikimuistoinen majapaikka sopii pariskunnille romanttista lomaa tai vaikka häämatkaa varten. Vieraita palvelee myös ravintola sekä erilaisia hoitoja tarjoava spa.

Keemala sijaitsee sademetsämaisemissa noin kolmen kilometrin päässä Kamala Beachilta. Tätä lomaa varten kannattaa säästää hieman tavallista ahkerammin, sillä huoneiden hinnat alkavat noin 450 eurosta.

Keemala

2. Shanghai Mansion

Bangkokissa toimiva Shanghai Mansion on kiinalaistyylinen boutique-hotelli, jossa tunnelmaa on inspiroinut erityisesti 30-luvun Shanghai. Tummilla sävyillä ja väreillä sisustettu hotelli sopii elämyshakuisille matkailijoille – vuonna 1892 valmistunut rakennus on toiminut aiemmin esimerkiksi teatterina ja oopperatalona. Hotellissa on myös perhehuoneita.

Chinatownissa sijaitsevalla hotellilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Huoneiden hinnat alkavat noin 50 eurosta.

Shanghai Mansion

3. Bangkok Tree House

Bangkokin Chao Phraya -joelle rakennettua Bang Krachaon saarta kutsutaan pääkaupungin keuhkoiksi. Saarella pääsee irtautumaan metropolin metelistä esimerkiksi Bangkok Tree House -hotellissa, jossa on nimensä mukaan viihtyisiä puumajoja. Hotelli on myös sitoutunut keräämään jätettä joesta. Hinnat alkavat noin sadasta eurosta yötä kohden.

Bangkok Tree House

4. Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort

Anantara-luksusketjun resortissa Thaimaan Chiang Raissa toimii elefanttileiri. Hotellin mukaan elefantit on pelastettu esimerkiksi show-esityksistä ja laittomilta leireiltä. Alueella voi majoittua läpinäkyvässä viidakkokuplassa, josta käsin pääsee seuraamaan elefantteja ja ympäröivää luontoa. Kuplahuoneissa on ilmastointi ja niihin kuuluu kylpyhuone, jossa ei ole läpinäkyvät seinät.

Hotellin verkkosivujen mukaan kuplayön hinnat alkavat noin 500 eurosta kahdelle hengelle. Valittavana on myös tavallisia hotellihuoneita.

Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort

5. The Grand Morocc Hotel

Pohjois-Thaimaan Chiang Maissa toimii useampia persoonallisia hotelleja. Yksi näistä marokkolaistyylinen The Grand Morocc Hotel, joka on rakennettu samalla tavalla kuin tyypilliset riad-hotellit: sisäpihalla on uima-allas, jota hotellirakennus kiertää. Teema näkyy myös huoneiden sisustuksessa.

Kaikki hotellihuoneet ovat joko yhden tai kahden makuuhuoneen sviittejä. Hotelli sijaitsee kaupungin ulkopuolella.

The Grand Morocc Hotel

6. Big Joey Country Hotel

Et varmasti odottanut majoittuvasi Thaimaassa tiipiissä, mutta siihenkin on olemassa mahdollisuus. Khao Yaissa noin 140 kilometrin päässä Bangkokissa toimiva Big Joey Country Hotel tarjoaa telttojen lisäksi majoitusta myös tavallisissa huoneissa. Country-henkisessä hotellissa on uima-allas ja oma ravintola.

Big Joey Country Resort

7. Soneva Kiri

Koh Koodin rauhallisella saarella sijaitseva Soneva Kiri on luksustyyliin rakennettu ekohotelli, jossa majoitutaan viidakkohuviloissa. Suurimmassa näistä on jopa kuusi makuuhuonetta. Hotelli kannustaa vieraita jättämään vierailun ajaksi kengät pois ja välttämään uutisia ulkomaailmasta.

Pariskuntien ja kaveriporukoiden lisäksi Soneva Kiri sopii myös perheille. Hotellissa on Den-niminen puumaja, jossa lapset voivat leikkiä ja opetella erilaisia taitoja ohjatusti.

Soneva Kiri

8. River Kwai Jungle Rafts

Jos haluat tehdä retken Thaimaan Kwai-joelle, kannattaa varata aikaa ainakin yhden yön pysähdykseen perillä. Kukapa ei haluaisi kokeilla kelluvaa majapaikkaa? River Kwai Jungle Rafts on alueen ensimmäinen kelluva hotelli, joka on toiminut jo vuodesta 1976 saakka. Alun perin veden päälle rakennettujen huoneiden ajateltiin pysyvän viileämpinä tropiikissa. Mon-tyyliä kunnioittaen sisustettujen huoneiden edustalla on terassi, jossa voi maata riippukeinussa.

Samalla joella toimii myös FloatHouse River Kwai Resort -hotelli, jossa on hieman tasokkaammat puitteet.

River Kwai Jungle Rafts

Lue myös: Yksi Thaimaan ihanimmista hotelleista on piilotettu saarelle, josta vain harva on kuullut – löytyy aivan Phuketin naapurista

Teksti: Maria Hietala
Kuvat: Keemala Phuket, Instagram

Maria Hietala

Recent Posts

Kulinaristin Kuopio – 8 ravintolaa, jotka yllättävät kotimaanmatkailijan

Kuopiossa on tasokas ja eläväinen ravintolatarjonta. Kuinka monta ehdit testata yhden reissun aikana?

23 tuntia ago

Miten valita sopiva lomakohde Gran Canarialla? Esittelyssä 10 suosittua vaihtoehtoa

Suomalaisilla matkanjärjestäjillä on tusinan verran kohteita Gran Canarialla. Miten löytää se oikea?

2 päivää ago

Mikä Levin hotelleista sopii sinulle? 7 vinkkiä erilaisille matkailijoille

Valitsetko mieluummin hotellin kuin vuokramökin? Esittelyssä seitsemän hotellia Levillä.

3 päivää ago

Turun kiinnostavimmat hotellit – 7 vaihtoehtoa entisestä vankilasta jokilaivaan

Suunnittele loma Turussa ja valitse itsellesi sopiva majoitus. Esittelyssä seitsemän hotellia Suomen vanhimmassa kaupungissa.

7 päivää ago

Talvella aurinkoon – hiihtoloman parhaat rantalomatarjoukset alk. 345 €

Aurinkoloma katkaisee talven selän. Kokosimme yhteen parhaat tarjoukset helmi-maaliskuun rantalomista.

1 kuukausi ago

Los Angelesilla on maine kaupunkina, jossa ei pärjää ilman autoa – matkailijalle se ei ole koko totuus

Los Angeles on autokaupunki, mutta loma onnistuu ilmankin autoa.

2 kuukautta ago