Kuva: Singapore Tourism Board
Maailman korkeimmat uima-altaat hotelleissa

Mistä löytyvät maailman korkeimmat uima-altaat? 5 hotellia, joiden altaat kurottavat kohti taivasta

Katso lista viidestä hotellista, joiden uima-altaat on rakennettu poikkeuksellisen korkealle. Uskallatko vilkuilla alas?

1. Marina Bay Sands, Singapore

Ehkä koko maailman kuuluisimman maisema-altaan titteli menee Marina Bay Sands -hotellille. Singaporen veneen muotoisen maamerkin katolle rakennettu infinity pool keikkuu 57. kerroksessa. Kyseessä on koko maailman suurin yhtä korkealla sijaitseva uima-allas, mutta varaudu silti siihen, että huippusuositulla altaalla on paljon väkeä.

2. Ritz-Carlton Pudong, Shanghai

Pudongin alueella sijaitsevasta Ritz-Carltonista aukeavat hulppeat maisemat kohti Shanghaita. Hotellista voi nähdä esimerkiksi rantapromenadi The Bundin sekä hotellin kupeessa seisovan persoonallisen maamerkin Oriental Pearl Towerin. Hotellin sisäuima-allas löytyy 55. kerroksen spa-tiloista.

3. Shangri-La, Lontoo

Euroopan korkein uima-allas SkyPool löytyy Lontoosta. The Shard -pilvenpiirtäjässä toimivan luksushotelli Shangri-Lan 52. kerroksen allas on avoinna ainoastaan hotellivieraille. Altaan voi kuitenkin nähdä Gong-baarista. Uima-altaasta avautuu maisema yli Lontoon, ja isoista ikkunoista voi bongata muun muassa Buckinghamin palatsin, parlamenttitalon sekä London Eye -maailmanpyörän.

4. Parker New York, New York

Haluatko tuntea uivasi maailman katolla? Parker New Yorkin sisäuima-allas hotellin 42. kerroksessa tarjoaa maisemat, jotka eivät voi olla säväyttämättä. Altaalta saa suoran lintuperspektiivimaiseman Keskuspuistoon, ja ikkunoita löytyy seinien lisäksi myös katosta. Pilvenpiirtäjien New Yorkissa kaikki haluavat nousta korkealle, mutta mikä olisi parempaa kuin yhdistää se uima-altaaseen?

5. Aman, Tokio

Tyylikäs luksusketju Aman voi ylpeillä Tokiossa sijaitsevassa hotellissaan erityisesti uima-altaalla. Japanilaistyylistä, pelkistettyä allasosastoa ympäröivät lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista voi tähyillä maisemia. Uima-allas on rakennettu pilvenpiirtäjän 34. kerrokseen.

Lue myös: Maailman upeimmat uima-altaat – katso 10 allasta, jotka saavat haaveilemaan

Lähde: Daily Mail
Kuvat: Singapore Tourism Board, Instagram

Päivitetty: 5.4.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 1,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia