Hyppää sisältöön

Kolme hotellia Liverpoolissa

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 09.04.2013
Majoitu mukavasti ja Liverpoolin tyyliin sopivasti!

Liverpoolin hotellit

Rantapallo kokosi kolme hotellivinkkiä Liverpooliin – valitse mieleisesi ja viihdy.

1. Hard Days Night Hotel

Hard Days Night Hotel noudattelee Liverpoolin henkeen sopivasti Beatles-teemaa. Sen tyylikkäät huoneet ovat jokainen uniikkeja. Sisustuksessa on käytetty mustia satiinipäiväpeittoja ja kirkkaita tyynyjä. Hotellin kaikissa huoneissa on tunnetun Beatles-taiteilija Shannonin ainutkertaisia teoksia, jotka on tehty yksinoikeudella hotellia varten. Historian havinaa haluavat voivat yöpyä joko Lennon-sviitissä, jonka sisustukseen kuuluu valkoinen flyygeli tai McCartney-sviitissä, jossa sisustuselementtinä on käytetty oikeaa haarniskaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hard Days Night -hotelli sijaitsee Liverpoolin Beatles-korttelissa. Samassa korttelissa sijaitsee myös kuuluisa Cavern Club, missä Beatles esiintyi lähes 300 kertaa vuosina 1961–1963. Hotellin Blakes-ravintolassa on nähtävillä taidetta, joka on saanut vaikutteita Sergeant Pepper-albumin kannesta. Hotellin ravintola tarjoilee perinteisiä brittiläisiä ruokia.

Hard Days Night Hotel Liverpool

2. The Liner

1930-luvun risteilyaluksen henkeä ja historian havinaa voi kokea Liverpoolin The Liner -hotellissa. The Liner -hotelli sijaitsee lähellä monia museoita, kuten The Walker Art Gallery, Tate Liverpool sekä Beatles Story -museo. Hotellin Seven Seas -ravintolan erikoisuutena ovat kalaruoat, ja hotellin The Castaway Barissa voi nauttia merellisiä drinkkejä. Hyteiksi sisustetut hotellihuoneet ovat mukavat ja tyylikkäät. Jokaisessa huoneessa on kuparinen ikkuna.

The Liner

3. Marriott Liverpool South

Liverpoolin vanhan lentokentän terminaalirakennuksessa sijaitseva Marriott Liverpool South -hotelli on myös elämyksellinen valinta Liverpoolin hotellivalikoimassa. Tämä 30-luvulla rakennettu rakennus on tuttu televisiosta ajalta, jolloin sen näköalatasanteet olivat täynnä innokkaita Beatles-faneja. Marriott Liverpool South -hotelli sijaitsee Queen’s Square -aukiolla Liverpoolin taide- ja kulttuurikeskittymässä, kävelymatkan päässä Albert Dockilta sekä Tate Gallerystä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ravintola Olivier’sista löytyy valikoima kansainvälisiä ruokia, ja baari Vivacityssa on suuri valikoima erilaisia drinkkejä. Hotellista löytyy myös sisäuima-allas, täydellisesti varustettu kuntosali, sauna sekä poreamme.

Marriott Liverpool South

Kuva: Flickr / Robertsharp

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sky Garden, Lontoo

Onko tässä Lontoon paras näköalapaikka? Näe upeat maisemat ilmaiseksi!

Lontoo, Iso-Britannia

Lontoon parhaat nähtävyydet – 25 vinkkiä lomalle

Junalla Lontoosta Pariisiin

Junalla Lontoosta Pariisiin – millaista on matkustaa vedenalaisessa tunnelissa?

Manchesterin upein uima-allas

Yksi maailman upeimmista uima-altaista löytyy paikasta, jota et olisi ikinä arvannut – pääset sinne helposti myös Suomesta

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja