Categories: Hotellit

Hotellikatsaus Chicagoon

Houkuttaisiko matka Chicagoon? Tässä viisi vinkkiä The Windy Cityn mukaviin hotelleihin.

---

Vinkit Chicagon hotelleihin

Tuulisena kaupunkina tunnettu Chicago on Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kotikaupunki. Tämä suurkaupunki on täynnä arkkitehtuurisia nähtävyyksiä ja vaikutteita eri kulttuureista. Vuosittainen Magnificent Mile Art Festival muuntaa taas heinäkuussa North Michigan Avenuen taidegalleriaksi, jossa yli 200 kuvanveistäjää, kuvataiteilijaa ja savenvalajaa esittelee taideteoksiaan kahden päivän ajan.

1. Hotel Felix

Tämä boutique-hotelli on Chicagon keskustan hotelleista ensimmäinen, joka on saanut Silver LEED -sertifikaatin. LEED-sertifikaatti myönnetään rakennuksille, jotka edistävät terveellistä työ- ja elinympäristöä. Hotellissa käytetään muun muassa ainoastaan ympäristöystävällisiä materiaaleja. Kaikissa huoneissa on lisävarusteena 32 tuuman litteät televisiot sekä MP3-latausasemat.

Hotel Felix

2. InterContinental Chicago O’Hare

Ylellinen InterContinental-hotelli sijaitsee Chicagon O’Haren lentokentällä. Hotellin taidegalleriassa on näytillä tilaustöitä sekä paikallisilta että kansainvälisiltä taiteilijoilta. Lennolleen valmistautuva voi tehdä jo hotellilla online-lähtöselvityksen sekä seurata lentotietoja reaaliajassa.

InterContinental Chicago O’Hare

3. Blackstone Hotel

Blackstone avattiin viime vuonna uudelleen tauon jälkeen. Hotellia on sanottu presidenttien hotelliksi, sillä yli tusinan verran Yhdysvaltain päämiehiä on yöpynyt siellä. Vuonna 1920 valikoitu ryhmä senaattoreita kokoontui hotelliin suunnittemaan Warren G. Hardingin valintaa republikaanien presidenttiehdokkaaksi. Kokouksesta sai alkunsa englanninkielinen sanonta ”smoke-filled room”, jolla viitataan salaiseen poliittiseen kokoukseen.

Blackstone Hotel

4. Hotel Monaco Chicago

Chicago-joen rannalla teatterialueella sijaitseva Hotel Monaco on vain kolmen korttelin päässä Magnificant Mile -alueen kaupoista. Vuonna 1912 rakennettu hotellissa toimi alun perin hattutehdas. Nykyisin tämän modernin ja tyylikkään hotellin huoneet on sisustettu punaisen ja kullan sävyillä. Aulassa järjestetään joka ilta viininmaisteluhetki hotellin vieraille.

Hotel Monaco Chicago

Lähde: Hotels.com
Kuva: Flickr / papalars

>> Vertaile edulliset hotellihinnat Rantapallon hotellihaun avulla

Jenna Lehkonen

Recent Posts

Turun kiinnostavimmat hotellit – 7 vaihtoehtoa entisestä vankilasta jokilaivaan

Suunnittele loma Turussa ja valitse itsellesi sopiva majoitus. Esittelyssä seitsemän hotellia Suomen vanhimmassa kaupungissa.

4 päivää ago

Talvella aurinkoon – hiihtoloman parhaat rantalomatarjoukset alk. 345 €

Aurinkoloma katkaisee talven selän. Kokosimme yhteen parhaat tarjoukset helmi-maaliskuun rantalomista.

4 viikkoa ago

Los Angelesilla on maine kaupunkina, jossa ei pärjää ilman autoa – matkailijalle se ei ole koko totuus

Los Angeles on autokaupunki, mutta loma onnistuu ilmankin autoa.

2 kuukautta ago

Katso tästä matkailun Black Friday -tarjoukset 2021

Kokosimme yhteen vuoden 2021 Black Friday -viikonlopun tarjouksia.

2 kuukautta ago

Näin yllättäviä hotelleja Thaimaasta löytyy – 8 majapaikkaa, joista et saa katsettasi irti

Thaimaan erikoisten hotellien joukossa on vaihtoehtoja kaikille budjeteille.

2 kuukautta ago

Lomamatkat-palvelu auttaa unelmien loman löytämisessä – kevään parhaat tarjoukset alk. 293 €

Rantapallon uudessa Lomamatkat-palvelussa voi verrata kaikkien tunnetuimpien matkanjärjestäjien pakettimatkoja yhdestä palvelusta.

3 kuukautta ago