hero taustakuva

Helsingin keskustan Marski-hotelli avaa ovensa kesäkuussa – Scandicin signature-konseptin ensimmäinen hotelli Suomessa

Marski by Scandic artikkelin kuva
Hotellit
Scandicin omistama Marski-hotelli avautuu täysin uudistettuna kesäkuun 2019 alussa.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 29.04.2019
facebook   whatsapp

Suomalaisuus vahvasti läsnä uudistetussa Marskissa

Scandicin Signature-konsepti laajenee Suomeen, kun Marski by Scandic -hotelli avataan täysin uudistettuna 3. kesäkuuta 2019. Scandicin Signature Collection on kokoelma ainutlaatuisia hotelleja, jotka poikkeavat merkittävästi Scandic-ketjun perushotelleista muun muassa yksilöllisellä sisustuksella ja palveluilla.

Marski by Scandic -hotellin tavoitteena on tarjota kiinnostavia palveluja paitsi matkailijoille myös helsinkiläisille. Tästä syystä hotellissa panostetaan niin mukavuuteen ja sujuvuuteen kuin viihteeseen ja ravintolapalveluihinkin.

Hotellissa on neljä huoneluokkaa ja 363 huonetta, joista 15 on esteettömiä. Esteettömyyttä vaalitaan huoneiden lisäksi muun muassa esteettömän saunan, kuulosilmukan ja tärinäherätyskellojen muodossa. Perinteisten hotellihuoneiden lisäksi Marski by Scandic tarjoaa erityisesti business-matkalaisille suunnattuja, erityisesti unen laatuun keskittyviä huoneita, joissa on ikkunan sijaan valoseinä.

Helsingin ydinkeskustassa Mannerheimintiellä sijaitseva hotelli avattiin ensimmäistä kertaa vuonna 1962, ja siitä tuli yksi 60-luvun Helsingin tunnetuimpia tapaamispaikkoja. Einari Teräsvirran suunnitteleman rakennuksen historia säilyy myös uudistetussa Marskissa modernisoituna. Rakennuksen katolle palaa historiallinen Marski-kyltti, minkä lisäksi myös alkuperäinen Marskin kello on tallessa – luonnollisesti hotelliin avataan jälleen myös suosittu Marskin baari.

Suomalaisuus näkyy hotellissa merkittävästi paitsi sisustuksen yksityiskohdissa myös palveluissa. Esimerkiksi hotellin Kuusi Palaa -ravintola ylistää suomalaisuutta panostamalla kotimaisiin raaka-aineisiin ja keksimällä klassikkoannokset uudelleen.

– Keittiöstä valmistuvat suomalaiset klassikot, kuten makaronilaatikko ja mokkapalat omalla twistillä sekä kansainväliset klassikot sushit kylmäsavulohesta ja parsa spring rolls suomalaisilla mauilla, sanoo keittiöpäällikkö Sami Lyly.

Katso kuvat Helsinkiin avautuvasta Marski by Scandic -hotellista!

Marski by ScandicMarski by Scandic
Hotellihuoneiden sisustuksessa on käytetty tummia ja maskuliinisia sävyjä, kuten muuallakin hotellissa.
Marski by ScandicMarski by Scandic
Marskin baarissa voi tavata tuttavia jälleen kesäkuussa 2019.
Marski by ScandicMarski by Scandic
Hotellin kokoustilat ovat näyttävät.
Marski by ScandicMarski by Scandic
Kylpytuotteet on pakattu suuriin pulloihin pienien yksittäisten pullojen sijaan, minkä lisäksi ympäristönäkökulma huomioidaan hotellissa laajasti.
Marski by ScandicMarski by Scandic
Hotellissa on neljä huoneluokkaa: classic, spacious, grande ja suite. Noin puolessa huoneista on kylpyamme.
Marski by ScandicMarski by Scandic
Hotellissa on muun muassa ravintola, kahvila ja baari, joiden toivotaan houkuttavan myös helsinkiläisiä.

Lähde ja kuvat: Marski by Scandic

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Vorschmackin jos ei tuu menuun niin on jo kumma.

    Hävetäänkö etukäteen?


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.