Categories: Hotellit

Helsingin hulppeimmat luksushotellit – kolme paikkaa, missä voit nauttia viiden tähden palvelusta

Mikä hotelli valita Helsingissä, kun haluat luksusta? Tässä kolme vaihtoehtoa.

---

Hotel Kämp, Kluuvi

Suomen tunnetuin luksushotelli on Helsingin sydämessä sijaitseva, legendaariset mittapuut saavuttanut hotelli Kämp. Vuonna 1887 perustettu hotelli tarjoaa kansainväliselläkin mittapuulla viisi tähteä, tyylikkäät huoneet, henkilökohtaisen palvelun sekä miljöön, josta ei puutu luksusta.

Maailmantähtien ja suomalaisten ykkösjulkimoiden suosima hotelli on useimmille kerran elämässä -kokemus, ja Kämp on myös harvoja suomalaisia hotelleja, joissa on huonepalvelu. Lisäksi vieraiden saatavilla on muun muassa pesula- ja pysäköintipalvelu sekä concierge, joka huolehtii kunkin vieraan yksilökohtaisista tarpeista ja toiveista.

Hotellin huonevalikoima lähtee deluxe-luokasta ja kattaa kaikkiaan viisi huoneluokkaa ja neljä erilaista sviittiä. Hulppein huone on hotellin kuuluisa, 258-neliöinen Mannerheim-sviitti.

Hotellihuoneet Kämpissä maksavat halvimmillaan noin 250 euroa, ja hintaan sisältyy aamiainen Brasserie Kämp -ravintolassa sekä kuntosalin ja span saunaosaston käyttö.

Hotel Kämp
Pohjoisesplanadi 29

>> Lue lisää: Tältä näyttävät Hotel Kämpin sviitit – majoitu supertähtien tavoin Helsingissä

Hotel Haven, Kaartinkaupunki

Aivan Kauppatorin kulmalla sijaitseva Hotel Haven on kansainvälisen Small luxury hotels of the world -järjestön jäsen ja tarjoaa 137 tyylikästä huonetta, joissa majoittua. Putiikkihotellissa on satsattu tyylikkäisiin yksityiskohtiin ja tasokkaaseen palveluun.

Hotel Havenin huoneet alkavat superior-tasosta, ja huonetyyppejä on kaikkiaan neljä. Lisäksi Havenissa on myös kahdenlaisia sviittejä. Suurin sviitti on kahdelle hengelle tarkoitettu 80-neliöinen Town square -sviitti. Huoneissa on käytetty hillittyjä värejä ja laadukkaita materiaaleja.

Hotellin palveluvalikoimaan lukeutuu huonepalvelun lisäksi muun muassa turndown service eli huoneen valmistelu nukkumaanmenoa varten. Vieraat voivat myös käyttää hotellin kuntosalia, hemmotella itseään Byredon kylpytuotteilla sekä hyödyntää hotellin pesulapalveluja.

Hotel Haven
Unioninkatu 17

St. George, Kamppi

Vanhan kirkkopuiston reunalla Helsingin Kampissa sijaitseva toukokuussa 2018 avattu St. George -design-hotelli monipuolistaa Helsingin luksushotellien valikoimaa. Seitsenkerroksinen hotelli tarjoaa kaikkiaan 148 huonetta, jotka on sisustettu harkiten.

St. Georgessa on 11 erilaista huonetyyppiä, ja huonetta varatessa voi valita esimerkiksi huoneesta avautuvat maisemat, huoneen koon ja tyylin. Saatavilla on muun muassa Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi sisustettu Finlandia-sviitti, levolliseen lomaan tarkoitettu huone sekä ateljee-tyyppisiä huoneita.

Hotellissa on ravintola, oma leipomo sekä tunnelmallinen Wintergarden-aulabaari. Vieraat voivat nautiskella myös St. Georgen omasta kylpylästä. Hotelli tarjoaa vieraille myös mahdollisuuden kokea Hintsa Performancen hyvinvointiohjelmaa sekä huoneissa olevien jumppamahdollisuuksien että hotellin kuntosalin avulla.

St. George
Yrjönkatu 13

>> Lue lisää: Tältä näyttää Helsingin tuorein luksushotelli – katso kuvat tyylikkäästä St. Georgesta

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: St. George ja Instagram

Inka Khanji

Recent Posts

Joko tiedät, millaista ruokaa Balilla syödään? 5 suosittua annosta

Indonesialainen keittiö ei ole Suomessa yhtä tunnettu kuin esimerkiksi thairuoka. Joko olet kokeillut näitä annoksia?

5 päivää ago

Tunnetko Kanarian tärkeimmät nähtävyydet? Katso jokaisen saaren ykköskohde

Kanarialla jokaisella saarella on vähintään yksi kohde, jota ei voi jättää väliin. Tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin!

2 viikkoa ago

Kreikan kiinnostavimmat kohteet, jotka eivät sijaitse saarilla – 10 tärppiä

Kaikki Kreikan unelmakohteet eivät löydy saaristosta.

4 viikkoa ago

Askel kohti normaalia: ulkoministeriöltä jälleen maakohtaiset matkustussuositukset

Ulkoministeriö suosittelee noudattamaan erityistä varovaisuutta matkustettaessa EU-alueen ulkopuolelle.

1 kuukausi ago

Suomesta talvikaudella lentoja lähes sataan kohteeseen

Tulevalla talvikaudella 2021-2022 on luvassa kymmenen uutta reittiavausta.

2 kuukautta ago

Syyskuussa etelän lämpöön – parhaat äkkilähtötarjoukset alk. 99 €

Haaveiletko lämpimistä rannoista ja kirkkaista vesistä? Varaa loma syksylle edulliseen hintaan jo nyt!

2 kuukautta ago