Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Helsingin hulppeimmat luksushotellit – kolme paikkaa, missä voit nauttia viiden tähden palvelusta

St. George artikkelin kuva
Hotellit
Mikä hotelli valita Helsingissä, kun haluat luksusta? Tässä kolme vaihtoehtoa.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 06.03.2020
facebook   whatsapp

Hotel Kämp, Kluuvi

Suomen tunnetuin luksushotelli on Helsingin sydämessä sijaitseva, legendaariset mittapuut saavuttanut hotelli Kämp. Vuonna 1887 perustettu hotelli tarjoaa kansainväliselläkin mittapuulla viisi tähteä, tyylikkäät huoneet, henkilökohtaisen palvelun sekä miljöön, josta ei puutu luksusta.

Maailmantähtien ja suomalaisten ykkösjulkimoiden suosima hotelli on useimmille kerran elämässä -kokemus, ja Kämp on myös harvoja suomalaisia hotelleja, joissa on huonepalvelu. Lisäksi vieraiden saatavilla on muun muassa pesula- ja pysäköintipalvelu sekä concierge, joka huolehtii kunkin vieraan yksilökohtaisista tarpeista ja toiveista.

Hotellin huonevalikoima lähtee deluxe-luokasta ja kattaa kaikkiaan viisi huoneluokkaa ja neljä erilaista sviittiä. Hulppein huone on hotellin kuuluisa, 258-neliöinen Mannerheim-sviitti.

Hotellihuoneet Kämpissä maksavat halvimmillaan noin 250 euroa, ja hintaan sisältyy aamiainen Brasserie Kämp -ravintolassa sekä kuntosalin ja span saunaosaston käyttö.

Hotel Kämp
Pohjoisesplanadi 29

>> Lue lisää: Tältä näyttävät Hotel Kämpin sviitit – majoitu supertähtien tavoin Helsingissä

Hotel Haven, Kaartinkaupunki

Aivan Kauppatorin kulmalla sijaitseva Hotel Haven on kansainvälisen Small luxury hotels of the world -järjestön jäsen ja tarjoaa 137 tyylikästä huonetta, joissa majoittua. Putiikkihotellissa on satsattu tyylikkäisiin yksityiskohtiin ja tasokkaaseen palveluun.

Hotel Havenin huoneet alkavat superior-tasosta, ja huonetyyppejä on kaikkiaan neljä. Lisäksi Havenissa on myös kahdenlaisia sviittejä. Suurin sviitti on kahdelle hengelle tarkoitettu 80-neliöinen Town square -sviitti. Huoneissa on käytetty hillittyjä värejä ja laadukkaita materiaaleja.

Hotellin palveluvalikoimaan lukeutuu huonepalvelun lisäksi muun muassa turndown service eli huoneen valmistelu nukkumaanmenoa varten. Vieraat voivat myös käyttää hotellin kuntosalia, hemmotella itseään Byredon kylpytuotteilla sekä hyödyntää hotellin pesulapalveluja.

Hotel Haven
Unioninkatu 17

St. George, Kamppi

Vanhan kirkkopuiston reunalla Helsingin Kampissa sijaitseva toukokuussa 2018 avattu St. George -design-hotelli monipuolistaa Helsingin luksushotellien valikoimaa. Seitsenkerroksinen hotelli tarjoaa kaikkiaan 148 huonetta, jotka on sisustettu harkiten.

St. Georgessa on 11 erilaista huonetyyppiä, ja huonetta varatessa voi valita esimerkiksi huoneesta avautuvat maisemat, huoneen koon ja tyylin. Saatavilla on muun muassa Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi sisustettu Finlandia-sviitti, levolliseen lomaan tarkoitettu huone sekä ateljee-tyyppisiä huoneita.

Hotellissa on ravintola, oma leipomo sekä tunnelmallinen Wintergarden-aulabaari. Vieraat voivat nautiskella myös St. Georgen omasta kylpylästä. Hotelli tarjoaa vieraille myös mahdollisuuden kokea Hintsa Performancen hyvinvointiohjelmaa sekä huoneissa olevien jumppamahdollisuuksien että hotellin kuntosalin avulla.

St. George
Yrjönkatu 13

>> Lue lisää: Tältä näyttää Helsingin tuorein luksushotelli – katso kuvat tyylikkäästä St. Georgesta

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: St. George ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.