Hyppää sisältöön

Helsingin design-hotelleissa yövyt tyylillä

Maria Hietala
Maria Hietala Päivitetty: 09.04.2013
Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikkansa harkiten. Helsingin trendikkäissä design-hotelleissa vietät yösi tyylillä.

Klaus K panostaa Suomi-designiin

Bulevardin Klaus K lienee tunnetuin Helsingin design-hotelleista. Sen sisustuksessa näkyy moderni suomalaisuus: vaikutteita on haettu Kalevalasta, mutta linjat ovat raikkaan nykyaikaisia. Hotellin lobby sekä alakerran Club Ahjo panostavat sisustuksessaan lifestyle-henkiseen viihtyisyyteen. Ahjon lukunurkassa voi alkuillasta istuskella kaikessa rauhassa kahvin tai viinilasillisen kanssa, mutta illalla se muuttuu trendikkääksi yökerhoksi. Aikuisempaan makuun hemmotteluhetkiä tarjoaa samassa kompleksissa sijaitseva Helsinki Day Spa, jossa voi piipahtaa hakemassa kauneutta ja rentoutusta kätevästi suoraan hotellista käsin.

Klaus K
Bulevardi 2, Helsinki
www.klauskhotel.com

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Urbaani Hotel GLO

Hotel GLO:ta keskeisempää sijaintia ei Helsingistä juuri löydä. Kluuvikadulla aivan kaupungin ytimessä sijaitseva GLO komeilee Hotels.comin käyttäjäarvioiden kärjessä. Sen yksilöllinen sisustus ja tilavat huoneet tekevät hotellista sopivan yöpymispaikan vaativallekin matkaajalle. Alakerran lounge-tyyppinen GLO Bar on viihtyisä paikka illan drinkeille. Samasta rakennuksesta löytyy useita hyviä ravintoloita ja GLO:n tiloista pääsee suoraan kauppakeskus Galleria Esplanadiin.

Hotel GLO
Kluuvikatu 4, Helsinki
www.hotelglo.fi

Boutique-hotelli Hotel Haven

Vuonna 2009 avattu Hotel Haven tarjoaa toisenlaista kodikasta ja viihtyisää luksusta yöpymiseen. Unioninkadulla sijaitseva Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -brändin alla kulkeva hotelli. Kaikki 77 huonetta on sisustettu yksilöllisesti ja näköala vilkkaalle Kauppatorille tarjoaa Helsingin henkeä aidoimmillaan. Hotellin yhteydessä toimii day spa ja kolme tasokasta ravintolaa.

Hotelli Haven
Unioninkatu 17, Helsinki
www.hotelhaven.fi

Kuva: Klaus K

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Helsinki Garden

Helsinkiin kaksi uutta Scandic-hotellia: avautuvat vuonna 2028

Helsingin iltapäiväteet

Helsingin parhaat iltapäiväteet – katso kolme erilaista vaihtoehtoa

Helsinki lasten kanssa

Lasten kanssa Helsingissä – lue vinkit onnistuneeseen lomaan

Helsingin saaret

Tutustu Helsingin ihaniin saariin – 10 paikkaa, joihin pääsee helposti päiväretkelle

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja