Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Esittelyssä viisi hotellia Puerto Ricossa

Riikka Krenn artikkelin kuva
Puerto Ricossa voit nauttia kuumasta auringosta, turkooseista rannoista ja Karibian kirkkaista vesistä. Esittelyssä viisi hotellivaihtoehtoa eri puolilta saarta ja erilaisille budjeteille.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 28.07.2017
facebook   whatsapp

Condado Vanderbilt Hotel

Condadon alueella San Juanissa sijaitseva Vanderbilt Hotel edustaa vanhanajan luksusta – tämä alkujaan vuonna 1919 rakennettu hotelli on remontoitu uuteen loistoon ja se sopii hyvin vaativampaankin makuun. Hotelli sijaitsee aivan meren tuntumassa. Sen omalla uima-allasterassilla voi nauttia rennosti Karibian auringossa.

Vanderbilt Hotel
1055 Ashfor Avenue, Condado
San Juan

www.condadovanderbilt.com

Coral Princess Hotel

Tämä pieni boutique-hotelli sijaitsee Vandebiltin tapaan Condadon alueella San Juanissa, lyhyen kävelymatkan päässä rannalta. Coral Princess on hyvä valinta jos etsit hinta-laatusuhteeltaan toimivaa hotellia, joka on myös riippumaton suurista ketjuista. Hotellissa on vain 25 huonetta, mikä tekee paikasta mukavan intiimin.

Coral Princess Hotel
1159 Magdalena Avenue, Condado
San Juan

www.coralpr.com

Parador Turtle Bay Inn

Lajasissa sijaitseva Turtle Bay Inn kuuluu Puerto Ricon Parador-hotelleihin. Paikka sopii vihreää majoitusta suosivalle, sillä se saa energiansa aurinkovoimasta. Turtle Bay Inn on luonteeltaan enemmän majatalo kuin hotelli – sen persoona vie aitoon Karibian tunnelmaan!

Turtle Bay Inn
153 Calle 6
La Parguera Lajas

www.turtlebayinn.com

San Juan
Gran Hotel El Convento sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä San Juanin vanhaakaupunkia.

Gran Hotel El Convento

Vanhassa San Juanissa sijaitseva Gran Hotel El Convento sopii majoitusvalinnaksi niille, jotka tahtovat yöpyä vanhan San Juanin ytimessä. Kauniissa koloniaaliajan rakennuksessa sijaitseva upea hotelli on maamerkki jo itsessään. Hintataso on sen mukainen: huonehinnat alkavat noin 250 eurosta.

Hotellin lisäksi tiloissa toimivat myös ravintola ja baari. Voit käydä kurkistamassa sisäpihalle vaikka et yöpyisikään täällä. Tämä vuonna 1651 rakennettu luostari oli aikanaan uuden maailman ensimmäinen karmeliittaluostari.

Gran Hotel El Convento
100 Cristo Street
Old San Juan
www.elconvento.com

Ritz-Carlton

Täällä yöpyvät rikkaat ja julkkikset vieraillessaan Puerto Ricossa. Hintataso on korkea, mutta niin on hotellin laatukin. Kaikki palvelut ovat saatavilla: Ritz-Carltonissa on useita ravintoloita, kylpylä ja tietenkin omat tenniskentät. Hotellin yhteydessä toimii myös kasino.

Ritz-Carlton
6961 Ave Gobernadores, Carolina
Puerto Rico

www.ritzcarlton.com

Teksti ja kuvat: Riikka Krenn

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.