Suomen suurin matkablogiyhteisö

Aruban paratiisirannat ja auringonlaskut

11.1.2019

Aruban matkaa muistellessa ei voi ohittaa kahta seikkaa; paratiisirantoja ja uskomattomia auringonlaskuja. Kirkas turkoosi meri, hienot valkohiekkaiset rannat ja takuuvarma aurinko – niistä on Aruba tehty. Tässä lähinnä kuvakoosteen muodossa fiilistelyä Aruban rannoilta.

Aruban sanotaan olevan yksi Karibian aurinkovarmimpia saaria. Meidän kahden viikon kokemuksen mukaan tuo saattaa pitää paikkansa ja lämpömittarin elohopea kiipesikin säännöllisesti joka päivä kolmenkymmenen asteen paremmalle puolelle. Rantalomakohteeksi Aruba onkin oikea paratiisi.

Saaren länsi- ja itäpuolen rannat ovat lähes vastakohdat toisilleen. Idässä Atlantin puolella maasto on karua, kivikkoista ja kuivaa. Lännessä Karibianmeren puoli on täynnä toinen toistaan upeampia rantoja. Rannat alkavat käytännössä heti Queen Beatrix lentokentältä ja jatkuvat aina saaren pohjoiskärkeen saakka. Myös saaren eteläkärjestä löytyy hienoja rantoja.

Rannoista tunnetuimmat ja suosituimmat ovat ehdottomasti Palm Beach ja Eagle Beach. Näiden rantojen luona on useita isoja hotelleja, joten palvelut ovat sen mukaiset. Vesiaktiviteetteja on tarjolla jokaiseen lähtöön, kirkkailla vesillä nämä ovatkin mukava tapa viettää päivää.

Ja sitten ne auringonlaskut – sanoin kuvaamattoman upeat auringonlaskut kruunaavaat rantojen kauneuden pimentyvässä illassa.

Tsekatkaa kuvat ja valmistautukaa noin 38,8 asteen rantalomakuumeeseen.

 

 

Horisontti @ instagram

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply