Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tervetuloa!

3.12.2018

Hiiohoi – hauskuuksia horisontissa!

Tiedätkö tunteen kun olet selannut Momondon sivuilta lentoja 12 tuntia putkeen, etkä vieläkään tiedä minne haluat seuraavaksi lähteä? Me tiedämme – osittain tuon tunteen myötä päätimme spontaanisti perustaa tämän blogin. Toivottavasti pystymme tarjoamaan ensiapua akuuttiin matkakuumeeseen. Horisonttiin on tarkoitus kerätä kokemuksia ja havaintoja matkojen varrelta. Lähellä sydäntä on niin eksoottiset kaukokohteet kuin Euroopan kaupungitkin.

 

Vihdoin ja viimein tulevan talviloman reissu on varattu ja pääsemme aloittamaan tarkemmat matkasuunnittelut. Ennen uutta reissua on luvassa kuitenkin muutama päivitys aiemmin tehdyistä retkistä. Onneksi aiemmillakin matkoilla on tullut räiskittyä sopivasti valokuvia, joten eiköhän niistäkin hyvät tarinat saada jälkikäteenkin kirjoitettua.

Kiinnittäkää turvavyöt ja nauttikaa matkasta!

 

Horisontti @ instagram

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Piyya 3.12.2018 at 21:05

  Kiitos ja tervetuloa matkaan 😁
  Hauska huomata, että samalta suunnalta matkaan lähteviä tulee joukkoon.

  • Reply horisontti 3.12.2018 at 21:39

   Kiitos paljon! 😊

  Leave a Reply