Suomen suurin matkablogiyhteisö

Niin ahdistava blogihiljaisuus.

Matkustaminen on kivaa ja matkoista kirjoittaminen on kivaa. Kuvien jakaminen on tosi kivaa. Nykyään kuvaajani jo suostuu kantamaan kameransa itse ja ottaa kuvia omatoimisesti, niin kuin taiteilijan kuuluu. Aiemmin bloggaamisen aloittamiseni aiheutti Antissa hieman vastarintaa ja jos halusin jostain jotain kuvaa, niin sain itse kantaa painavan kameran ja komentaa, mitä pitäisi nyt kuvata. Kun pääsimme hyvään vauhtiin bloggaamisen kanssa, elämä kuitenkin yllätti sen verran, että jostain asioista oli pakko luopua. Tästä siis johtui blogihiljaisuuteni.

Pieni lapsi, työ, opiskelu ja parisuhde eivät jättäneet turhaa aikaa. Okei, myönnettäköön, että suurin aikavaras on ollut oma puhelimeni, mutta eihän sellaista saa sanoa ääneen. Olen laiska! Tykkään maata sohvalla ja käyttää päätä vain pienellä säätöliekillä ja sekin tarvittaessa. Erityisesti intensiivisen duunipäivän jälkeen sellainen toiminta on kivaa.

Ensisijaisesti matkustelu ja siitä seurauksena bloggaaminen kuuluivat niihin mukaviin harrastuksiin ja vaikka matkoja ehti tekemään jonkun verranmyös blogihiljaisuuden aikana, niin kirjoittamaan niistä ei valitettavasti ehtinyt.Tykkään tehdä asioita aina jonkun riman mukaan ja kun enää en siihen mielestäni yltänyt, rupesin potea paskaa omatuntoa. Kaiken haluaa tehdä hyvin, mutta joskus on tyydyttävä siihen, mitä pystyy.

Tässä tehtyäni tilannetsekin arvioin, että paskempi fiilis mulle tulee, kun random ihmiset yllättäen kehuu blogiani ja mietin, että en muuten enää kirjoita, kuin se etten vain ehtisi tehdä siitä ihan niin sellaista kuin haluaisin. Eli TA-DAA i’m back in business, häshtäg blogi saa jatkoa.

Olen todella kiitollinen niille ihmisille, ketkä kyselivät tämän perään sillä aikaa, kun en kirjoittanut. Koska jossain vaiheessa varmasti jokaiselle bloggaajalle tulee fiilis, että lukeekohan tätä shittiä kukaan? Ilmeisesti siis lukee ja jotkut yllättäen pitävät sitä jopa hyvänä (tai sitten muuten vain mielistelevät, mutta olen hyväuskoinen).

Kiitos teille, olette olleet minun motiivini palata tämän harrastuksen pariin.

Pienenä teaserina kertoisin, mitä kaikkea nyt sitten kannattaa odottaa.

  • Olemme viettäneet lyhyen kesäloman Baltiassa autoillen
  • Kävimme Sveitsissä viikonloppumatkan ja piipahdimme Lichtensteinissa
  • Antti kävi Nepalissa ja Bruneissa, joten eksoottisempia matkatarinoita on myös luvassa.
  • Voisin kertoa Pietarin uusista trendipaikoista
  • Firenze ja autoilua Toscanassa
  • Yllättäen luvassa on myöskin Singaporea, jossa käydään koko perheen voimin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply