Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissu-urani hienoin uima-allas?

Meillä oli Taipeissa tosi nätti hotelli ja siinä oli hieno katto-allas, niin rupesin vähän miettimään, että missä kaikkialla on ollut tosi hienoja altaita ja mieleeni tuli ykkösenä hotelli Bangkokissa. Vaikka Bangkok ei muuten oo oma suosikkikaupunkini, mutta se hotelli oli vaan tosi hieno ja allas todella lungi.

Monet hehkuttaa Marina Bay Sandsin allasaluetta, mutta itse en siellä ollut ja taas monilta kuulee, että se on niin ruuhkainen, että siitä on nautinto kaukana. Sen täytyy tietenkin joskus testaa itsekin.

Mun mielessäni täydellinen allas on lapseton, siinä on näkymää ja soi rento musa ja palvelu toimii. Infinity pool toimii aina.

Kakkosena taitaa tulla nyt viimeisimmän reissun Taipein hotellin allas. Hotellina oli Ceasar’s Park New Taipeissa ja vaikka hotelli on melkoisen iso, allasalue ei oo ollut mitenkään valtava. Siitä huolimatta se toimi hyvin, eikä ruuhkaa ollut. Plussana se, että drinksujen ja ruokien hinnat olivat melko edullisia.

Ja kolmosena hotellimme Kambodzan Phnom Penhissä, tää hotelli oli ihan tosi edullinen ja altaalla oli kiva viidakkomainen tunnelma, ruoat ja juomat oli tosi edullisia.

 

Maltalla, hotellivalinta oli osoittautunut hyvin huonoksi, mutta allasalue oli varmaan ainut kiva asia siitä hotellista ja siitäkin paras asia taisi olla altaalta avautuva näkymä St. Juliansin ylle.

Ja sitten pari kivaa allasta Singaporesta. Tämä ensimmäinen on Hotel Naumi, allas on pieni, mutta näkymät kohdallaan.

Ja tämä toinen on Hotel Jen Orchard Roadilla. Se oli yksinkertaisuudessaan toimiva.

Näitä kuvia, kun katselin huomasin, että itselleni kattoaltaat ovat lähempänä sydäntä, kuin mitkään muut. Vaikka monissa muissakin hienoissa hotelleissa on käyty, niin allasalueet ei aina tee vaikutusta. Esimerkiksi yksi suosikkilistan hotelleistani on Bangkokin Lebua -hotelli, mutta sen allas sijaitsee melko matalalla ja on muutenkin melko mitäänsanomaton. Peninsula -hotelli Manilassa oli aivan älyttömän hieno, mutta sama homma altaan kanssa – nothing special.

Mitkä on ollut teidän suosikki altaita?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply