Hotellimme Marbellassa – Vincci Selección Estrella del Mar.

Haluaisin jakaa kokemuksiamme Marbellan hotellista, jonka varasimme Finnair Holidaysin kautta. Tämän kerran hotellin valinta oli minun vastuullani ja päädyin tähän hotelliin, koska se oli kivannäköinen ja sopivan hintainen, myös sijainti vaikutti hyvältä (niin hyvin mitä kartalta nyt osasin katsoa).

Heti saavuttua hotelli vaikutti oikein hyvältä ja otimme respasta myös aamiaiset loman ajaksi, koska finnair holidaysin kautta varatessa, niitä ei jostain syystä voinut valita etukäteen. Vaikka harrastan sitä, että luen kaikista hotelleista aina ne huonoimmat arvostelut TripAdvisorissa, hotellista ei onneksi mielestäni löytynyt mitään vikaa. Pelkäsin jo tulevani hotelliin, joka on ränsistynyt vanhuuttaan ja osapuilleen keskellä ei mitään ja missä on huonot palvelut.

Todellisuudessa, hotelli oli minusta klassinen tasokas hotelli, meri oli lähellä ja aamiainen ihan sairaan hyvä. Tämän hotellin aamiainen menee mulla heittämällä jopa Top 5 hotelliaamiaisien joukkoon. Herkullisia kinkkuja joka lähtöön, lämpimiä ruokia, tuoremehuja, mahtava valikoima hedelmiä ja oikeasti ihan kaikkea, mitä kasvava nuori tarvitsee. Hotellilla oli muutenkin hyvää ruokaa ja hintataso ihan järkevä.

Puerto Banukseen oli hotellilta lyhyt automatka ja lähimmille ostareille pääsi kätevästi kävellen syömään. Jos autoa ei ole, takseja varmasti tulee käytettyä aika paljon, jos haluaa viettää aikansa ns. pelipaikoilla. Mutta me olimme perhelomalla ja vuokrasimme auton koko viikoksi, niin se ei ollut yllätys, että sillä mentiin joka paikkaan. Missään nimessä en kuitenkaan sanoisi, että hotelli on keskellä ei mitään.

Valitettavasti allasalueista ei tullut nautittua, sillä Espanjassa oli tuolloin vielä melko kylmää. Mutta nekin vaikuttivat hyvin lupaavilta. Altaita on useita ja rannassa myös löytyy hotellin oma beach club, tosin se maksaa erikseen.

Kun matkustaa lapsen kanssa, hyvä hotelli on minusta aika kriittinen asia matkan onnistumisen kannalta, koska yllättäen siellä tulee vietettyä paljon enemmän aikaa, kuin tavallisilla reissuilla. Jos silloin olisi yhtään lämpimämpää, niin olisi ihan mahtavaa nauttia auringosta parvekkeella lapsen mentyä nukkumaan. Tämä hotelli vastasi odotuksia, eikä pettänyt.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Pirkko / Meriharakka maanantai, heinäkuu 9, 2018 at 11:52

  Hei, huomasin blogisi uutena Blogit.fi -listauksen matkablogien Top 20:ssä.
  Jos haluat kuulla matkabloggaajien yhteisöistä lisää, niin ota vaikka minuun yhteyttä sähköpostilla (tässä antamani sähköpostiosoite näkynee Sinulle kommentissa, vaikkei se julkisesti näykään).
  En löytänyt yhteystietojasi blogistasi, siksi kommentti 🙂

 • Leave a Reply

  Sharing

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail