Sentosan saari – Singaporen paratiisi

Kun reissaa Singaporessa – Sentosan saari on ehdottomasti pakollinen nähtävyys. Sentosalla on rantoja, golfia, vesipuisto ja vaikka mitä muuta tekemistä. Siellä voi helposti viettää koko päivä tai jopa kaksi. Etenkin perheille tämä paikka on unelma.

Sentosan saarelta voi löytää useita hotelleja, mutta jostain syystä ne ovat kalliimpia kuin kaupungissa ja meilläkin on monesti ollut suunnitelmana olla siellä yötä, mutta toistaitseksi se ei ole ikinä toteutunut. Sentosalla päivätekemisen lisäksi järjestetään iltaisin show:n rannalla ja shown joka esittää tarinan kahden nosturin rakkaudesta. Jos innostuu juhlimisesta, Sentosalla järjestetään viikonloppuisin Beach Partyt.

Tutustuakseen nähtävyyksiin kannattaa ostaa päivälipun jolla pääsee yli 20 aktiviteettiin, se on lapselta n. 46€ ja aikuiselta n. 54€. Vaikka se tuntuu hintavalta, yksittäiset liput nähtävyyksiin saattaa olla helposti puolet tuosta ja jos laskee tuon lipun arvon niin se on 226€ ja siihen sisältyy mm segwayn ja polkupyörien vuokrat, pääsyt museoihin ja huvipuistoihin ja ihan hirveästi muuta ohjelmaa. Jos ei haluaa ostaa päivälippua, niin ilmaistakin tekemistä riittää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sentosaan pääsee kätevästi metrolla, gondolilla, taksilla tai vaikka kävellen. Sentosan alueella liikkuu myös ilmaisia busseja, juna ja taksejakin löytää. Kun on käynyt kaikki nähtävyydet läpi, kannattaa ehdottomasti suunnata rantakävelylle, sillä se ei todelakaan näytä Singaporelta, vaan paratiisisaarelta ja Singaporesta muistuttavat vain horisontilla näkyvät rahtilaivat.

Rannalta löytyy ravintoloita ja beach club missä voi viettää vaikka koko päivän, nauttien drinkeistä ja auringosta. Itseasiassa viime reissulla oli varmaan kirkkain päivä Singaporessa ikinä. Yleensä Singapore on kyllä kuuma ja kosteakin, mutta harvemmin siinä paahtaa aurinko kirkkaalta taivaalta. Siinä kävellessä kyllä sai hikoilla.

Ravintoloita löytyy myös ihan laidasta laitaan ja rentojen kahviloiden lisäksi löytyy mm Singaporen ainut kahden Michelin tähden ravintola ja useampi yhden tähden ravintola, isommalle nälälle löytyy useat all you can eat -ravintolat. Mut niinkuin Singaporessa on tapana, huonoa ruokaa ei löydy mistään.

Sivummalla nähtävyyksistä sijaitsee varmaan kallein asuinalue Singaporessa ja sen yhteydessä hulppea venesatama. Siinä on kivaa nauttia päiväkahvit tai skumpat ja seurata rauhallista elämää ja ohi meneviä jalankulkijoita.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IMG_8447 IMG_8445 IMG_8444 IMG_8443 IMG_8441 IMG_8440 IMG_8438 IMG_8437 IMG_8451 IMG_8452 IMG_8453 IMG_8455

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply