Suomen suurin matkablogiyhteisö

Risteillen Moskvajoella.

Moskova-joen risteily on kätevä tapa nähdä kaupunkia välttäen ruuhkia. Minä ja kaverini päätimme aloittaa meidän lauantain rennosti risteillen ja skumppaa juoden, tosi rankkaa. Risteily-yhtiöitä on pilvin pimein mutta tunnetuin on Radisson cruise. Risteilyt lähtevät Radisson Royal Moskva ***** -hotellin vierestä. Radisson -ketjun osana hotelli on kuitenkin toiminut vain 6 vuotta, aiemmin se oli tuttu nimellä Ukraina ja siihen aikaan oli Euroopan suurimpia. Hotelli oli uudistettu täysin ja sen sisustus on aika hulppea, enkä näkemiseni perusteella jotenkaan edes osannut yhdistää sitä Radissoniin.

Liput risteilyihin voi ostaa kätevästi netistä ja lippuluokasta riipuen hinnat vaihtelevat 10-30€ per henkilö, kuitenkin on sanottava että laivat on kokonaisuudessaan todella tyylikkäitä ja käytännössä tuntuu että olisi ravintolassa eikä niinkään risteilyauksella. Tavallisella lipulla pärjää erinomaisesti ja ruokia ja juomia voi sitten tilata ihan fiiliksen mukaan, nekin olivat hyviä.

Kun on aikansa risteillyt (1,5h), kannattaa suunnata hotelliin – sieltä löytää hyviä ravintoloita ja baareja. Kaikki niistä on käymisen arvoisia mikä on hotelliravintoloille harvinaista. 31-kerroksessa sijaitseva Mercedes bar on Moskovalaisten suosikki joka on kulttiravintoloitsjioiden ginza Projectin ja Mercedes Benz Russia:n yhteinen projekti.

IMG_8097

IMG_8099

IMG_8128 IMG_8133

IMG_8135

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply