Suomen suurin matkablogiyhteisö

Rentoa kävelyä vehreässä Singaporessa

IMG_7056

Tuossa kun käveltiin turistirysässä, yllättäen nuoret pojat tulivat pyytää Anttini kuvaan heidän kanssaan. Hän ei aluksi ymmärtänyt mitä siltä pyydetään ja kun mä sanoin että he todella haluavat kuvan sinun kanssa, enää ei kehdannut kieltäytyä. En tiedä oliko Antti heidtä niin komea vai yhtä hassu kun tuo lintu, mutta tiedän että ne olivat todella onnessaan.

IMG_7058

IMG_7062

IMG_7068

 

IMG_7071

IMG_7073

Olimme Singaporessa juuri tavallaan oikeaan ja tavallaan väärään aikaan. Olimme just kiinalaisen uuden vuoden aikaan, kaupunki oli todella kauniisti koristeltu, mutta vitsi me ihmeteltiin missä kaikki ihmiset olivat! Kadut oli aivan tyhjiä. Ehkä se oli yksi niistä asioista joka teki meihin vaikutuksen, ihan kuin oltaisiin vähän lämpimämmässä Suomessa.

Tiedän etteivät kaikki ihmiset saa Singaporesta kiinni, mutta meille se on aivan rakas paikka. Vaikka me pyrittiin matkustamaan aina vain uusiin paikkoihin, mutta Singaporesta tuli meidän Kanaria. Tuon reissun jälkeen kävimme vuoden aikana vielä 3 reissua ja uusi on jo melkein suunnitteilla. Sinne on vaan aina pakko palata takaisin. Yksi unelma on muuttaa sinne joskus, lähiaikoina me tuskin lähetään sitä tosissaan toteuttamaan mutta tiedän 100% että jossain vaiheessa elämää tullaan elämään sinne edes sen 3kk verran, mitä ilman työpaikkaa maassa voi oleskella.

Meidän matkajärjestelyistä sen verran että matkasuunnittelijana toimii Antti. Hän päättää kohteet, toki siinä mulla on jonkin verran päätösvaltaa myös. Yleensä jos me mennään kauemmas – ne reissut on parin viikon mittaisia ja pyritään kiertämään 2-3 kohdetta. Niin myös tällä reissulla Singapore oli eka stoppi ja sitten matka kävi Indonesian Batam saarelle. Sen jälkeen mentiin Malesian Port Dicksoniin ja sit muutama päivä Kuala Lumpurissa. Paitsi reitit, Antti myös etsii ja varaa kaikki hotellit ja keksii mitä reittejä kaupungissa kävellään. Minä taas saatan etsiä jotakin käymisen arvoisia ravintoloita ja muuta kulttuuriohjelmaa.

Seuraavaksi vietetään kiinalaista Uutta Vuotta Chintatownissa! Stay tuned.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Päivikki tiistai, 12 huhtikuun, 2016 at 17:22

  Moikka Irina! Singapore on ihana! Sopivan pieni, mutta iso ja kivan trooppinen. Me ollaan muuttamassa sinne kesäkuussa, niin ilmoita ihmeessä jos tulette vielä reissulle ?

  • Reply Irina tiistai, 12 huhtikuun, 2016 at 17:26

   Hello! Hei hauskaa! Muutatteko pitkäksikin aikaa? Ilmoitan ehdottomasti, näillä näkymin syksyllä voisi olla saumaa tulla käymään, tai sit tulemme joskus randomisti sinne. Oon samaa mieltä, se on sopivan eksoottinen mutta ihanan länkkäri kuitenkin. Saakelin kallis vaa, mut minkäs teet. Jos harrastuksiin ei mee kaikki rahat, niin ne on väärin valittu.

 • Reply Päivikki torstai, 14 huhtikuun, 2016 at 11:18

  Tosiaan varmaan ainakin vuodeksi aluksi ?. Tietysti jos mahdollisuus niin pidemmäksikin aikaa. Joo kallis mesta on!

 • Leave a Reply