Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ensimmäinen kerta Singaporessa.

Matkasimme Singaporeen ensimmäistä kertaa reilu vuosi sitten Turkish Airlinesillä Istanbulin kautta. Istanbulissa sataa lunta melko harvoin, ja meidän onnella se oli juuri se päivä kun me lennettiin. Lentokenttä oli aivan kaaoksessa, hieman pelotti kun kentällä ei edes näkynyt aura-autoja eikä koneelle tehty jäänpoisto proseduuria. Muuten Turkish on erittäin mukava lentoyhtiö ja palvelu toimii todella hyvin. Lentokenttä tosin on sekava ja kiroamme joka ikinen kerta kun sinne mennään.

IMG_7040

IMG_7042

IMG_7043

Paikalle päästyämme häkellyin kaupungin kauneudesta. Meidän hotellihuooneesta oli upeat näkymät kaupungin ylle ja se siluetti on upea!

IMG_7044

IMG_7047

Päivällä lähdimme kiertää kaupunkia ja ihailimme puhtautta ja vehreyttä. Tuntuikin että Singapore on Aasian oma Suomi. Itse leijona ei ole kovin kummoinen, siellä oli paljon turisteja eikä sillä tavalla mitään nähtävää. Lähdimme sieltäpäin Clarke Quaylle ja kävelimme pitkin jokea. Oli ihanaa huomata että vastapainona vilkkaille kaduille ja pilvenpiirtäjille löytyi hiljainen ja idyllinnen jokivarsi terassiravintoloineen. Singaporessa on hyvin lämmintä ja pitkät kävelyt on semisti raskaita, mutta kannattaa aina välillä pysähtyä terassille nauttimaan kylmää juotavaa.

IMG_7049

IMG_7053

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply