Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hiukan laiminlyöty Aasia

Meidän perheen ihan ensimmäinen kaukomatka oli matka Kiinaan kun olin 8-vuotias. Nyt tuntuu uskomattomalta, että viimeisimmästä Aasian reissusta on yli kymmenen vuotta. Jostain syystä tiemme eivät ole vieneet meitä sinne. Lähi-itään meillä ei tällä hetkellä ole mitään kiinnostusta. Sen sijaan Aasian kaakkoisosassa kiinnostaisi monenkin maan lähempi tarkastelu. Tuolla seudulla minulta ei varsinaisesti puutu yhtäkään maata. Ihan uutena maana Aasiassa minua kiinnostaisi kovasti Etelä-Korea. Hong Kongissa olisi kiva piipahtaa vaikka matkalla Ausseihin. Vuoden 1996 Hong Kongin käynnistä ei ole paljoa muistikuvia ja toki se on paljon sen jälkeen muuttunutkin.

Matkat Aasiaan:

(kursiivilla ne matkat, jotka olen tehnyt vanhempieni kanssa)

1989 Turkki

1990 Israel

1993 Kiina

1995 Singapore, Malesia, Indonesia, Thaimaa

1996 Japani, Hong Kong, Turkki

1998 Arabiemiraatit, Bahrain, Qatar, Oman

1999 Intia, Pakistan, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka, Malediivit

2006 Thaimaa, Vietnam, Laos, Burma, Kambodza, Malesia, Brunei, Filippiinit, Taiwan

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply