26.12. Maanantai Tapaninpäivän rentoutumista

Aamun imettelyn, puurottelun, blogeilun ja pakastepizzojen jälkeen lähdimme lähelle keskustaa St. Clair Beachille. Sen toisessa päässä oli lämmitetty maauimala, jossa oli ihan mukavasti väkeä. Me menimme kuitenkin vain pehmeälle biitsille istuskelemaan. Tai ensin Antti kantoi rattaita sata metriä hiekalla. Muutama muukin oli tullut viettämään Tapaninpäivää tai kansainvälisemmin Boxing Daytä rennosti biitsille. Vedessä oli surffaajia märkäpuvuissaan. Aallot näyttivät sopivilta surffaamiseen. Vesi oli niin kylmää, ettei sinne oikein ilman sellaista menisi, paitsi jotkut lapset näyttivät olevan pelkissä uimapuvuissaan. Kävimme kokeilemassa vettä. Milakin sai ensimmäistä kertaa kokeilla merivettä varpaillaan.

St. Clair Beach

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pehmoisella hiekalla oli kiva vain istua ja jutella nykyisistä ja tulevista reissuista Mila otti päiväunta kaikessa rauhassa. Kahden tunnin istuskelun jälkeen palasimme Pak’n Saven kautta kotiin.

Tällä kertaa Mila suostui ostoskärryihin.

Tänä iltana tein bataatti-perunalaatikkoa, ensimmäistä kertaa ja onnistuin siinä mielestäni hyvin vaikka en ihan ohjeita noudattanutkaan. Mila sai harjoitella sormiruokailua ensimmäistä kertaa bataatin kanssa. Harjoittelua se todella olikin. Suurin osa bataatista puristui hänen kädessä ja pieni osa päätyi suuhun.

Tämä oli tällainen löysäilypäivä eikä muuta raportoitavaa ole nyt tällä kertaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sijainti: Dunedin, New Zealand

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply