Suomen suurin matkablogiyhteisö

20.4. Keskiviikko Miami Beach South Point

Aamiaisen jälkeen lähdimme käymään South Beachillä. Sinne päästyämme vaihdoimme South Beach Local –bussiin, joka tekee silmukkaa South Beachin sisällä ja maksaa vain 25 senttiä. Sillä menimme ihan eteläpäähän. Biitsin eteläpäässä on pitkä laituri South Point, jonka kävimme katsastamassa. Sieltä on hieno näkymä koko South Beachille. Laiturin vieressä oleva kivikkoinen ja alkupäästä kävelyyn kivetty aallonmurtaja oli vielä kivampi paikka hengata ja fiilistellä vieressä matalasti alkavaa turkoosia merta. Eteläpään biitsi oli erinomainen ja porukkaakin vähän vähemmän kuin muualla South Beachillä.

South Point Pier

South Point Pier

DSC_0440DSC_0463DSC_0488DSC_0494

Söpöin rantakoppi

Söpöin rantakoppi

South Point Walk

South Point Walk

Pienen rantawalk-chillailun jälkeen tulimme local-bussilla takaisin South Beachin keskustaan, matkalla kuvasin Miami Ink –tatuointimestan, jossa kuvataan Miami Ink –ohjelmaa. Lincoln Road Mall on erilaisten putiikkien ja ravintoloiden ympäröimä kävelykatu, jonka kävimme nyt katsastamassa. Pasta tuntui olevan tänään molempien mieleen, joten pysähdyimme Il Bolognese –ravintolaan nauttimaan melkoisen isot annokset Pasta Alfredoa minä kanalla ja Antti ravuilla. Jopa Anttiin ei ihan kaikki mahtunut. Kävimme muutamassa merkkivaatekaupassa, mutta totesimme, että vaatteet olivat hieman liian kalliita meidän budjettiin. Esimerkiksi Guessin vaatteet tuntuivat olevan täällä kalliimpia kuin Hawaiilla.

Lincoln Road Mall

Lincoln Road Mall

North Beachille palattua yritimme mennä vielä omalle biitsille uimaan, mutta kova tuuli teki ilmasta melko viileän ja minä jäin rannalle istumaan kun Antti kävi pulahtamassa aalloissa. Illalla olimme boardwalkilla tavallista myöhempään, boardwalk-kissojenruokailuaikaan. Joku täti toi kissoille raksuja ostoskärryn kanssa. DSC_0524

Kisujen päivällisaika boardwalkilla

Kisujen päivällisaika boardwalkilla

Paikka: Miami

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply