Suomen suurin matkablogiyhteisö

19.4. Tiistai Downtown Miami

Unet jäivät lyhyeksi myöhäisen hotelliin paluun vuoksi. Heräsimme sen verran ajoissa, että olimme palauttamassa autoa klo 8. Siitä oli kuitenkin tarkoitus jatkaa bussilla Miami Downtowniin. Nousimme siis bussiin ja ajelimme sillä lähes Miamin keskustaan ja jäimme pois Omnibus terminaalissa (luulimme sitä päättäriksi). Sieltä oli kuitenkin ilmainen metromover-yhteys ihan keskustaan. Metromover on katujen päällä yläilmoissa raiteella liikkuva automatisoitu vaunu. Miamin keskustaa ympäröi useampi erilaista lenkkiä tekevä metromover. Metromover-kartta on kuin helppo metrokartta, joten sen toiminnasta pääsi nopeasti kärryille. Menimme ensin katsastamaan Bayfront Parkin. Siellä oli matala pyöreä suihkulähde kuin jättikokoinen jacuzzi.

Metromover

Metromover

Metromover-kartta

Metromover-kartta

Miami Downtown

Miami Downtown

Bayfront Park

Bayfront Park

Bayfront Park

Bayfront Park

Kello oli vasta kymmenen ja kaupunki näytti heräilevän uuteen päivään. Keskusta vaikutti kovin hiljaiselta eikä kaupat olleet oikein mistään kotoisin. Tosin emme niitä nyt niin kovasti tarvinneetkaan. Vessaan oli päästävä ja menimme sitten aikaiselle lounaalle tilavan ravintolan kokoiseen Subwayhin. Siellä palvelu olisi ollut varmaan sujuvampaa espanjaksi, englanti ei tuntunut olevan työntekijöiden äidinkieli, mutta ymmärretyiksi tulimme. Jokusen hetken käpsyteltyämme tulimme pinkin katolisen kirkon luo, joka oli tripadvisorissakin mainittu. Kävimme sisällä seuraamassa hetken paikallista messua. DSC_0411DSC_0413DSC_0417Kävimme metromoverilla Business Districtissä ja palasimme pian takaisin. Metromover oli ajoittain kuin hidas vuoristorata pilvenpiirtäjien ja remonttityömaiden keskellä. Kävimme ihan huvin vuoksi Rossissa. Sekalaisten vaatteiden seasta oli mahdoton löytää mitään, mutta löysimme Antille Star Wars –taulun, jonka hän minun kannustuksesta osti.

Business District

Business District

DSC_0429

Honupeili vastapäisestä souvenirshopista

Honupeili vastapäisestä souvenirshopista

Illalla kävimme uudestaan MM69:ssä tällä kertaa Cajun chicken sandwicheillä, joka oli yksi reissun parhaimmista aterioista. Jälkkäriksi yhteinen suklaapirtelö, tai minä sitä join enemmän kun Anttia odotti Kona-oluet jääkaapissa.

Paikka: Miami

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply