Suomen suurin matkablogiyhteisö

17.4. Sunnuntai Ihan Vaan Lomailua

Antin toiveesta pidimme tänään lepopäivän vaikka minusta kaikki päivät olivat olleet aika rentoja. Suuntana aamupalan jälkeen oli siis oma biitsi, jossa yltynyt tuuli oli vielä eilisestä nostattanut aaltoja. Pysyttelin lähellä rantaa. En halunnut, että aalto kieputtaisi minua yhtä rajusti kuin Tahitilla pari kertaa, jolloin päädyin rähmälleni ja biksut jossain ihan muualla kuin pitäisi. Hallitun aaltohyppelyn jälkeen rantauduin veden rajaan nauttimaan hiekasta ja sitä jatkuvasti kastelevasta vedestä. Antti jatkoi aaltojen sisässä kellumista ym. vielä jonkin aikaa. OLYMPUS DIGITAL CAMERAPikasuihkun jälkeen menimme lounastamaan vastapäiseen kortteliin (69th streetin kohdalla), joka oli varustettu erinomaisilla ravintoloilla, eivätkä olleet mitään ketjuja. Tänään oli vuorossa mexicolainen kala- ja katkaraputacoilla. Antti otti kylkeen riisin ja pavut, minä lämpimät kasvit (jossain hyvässä soosissa pehmenneet) edes vähän hiilareita vähentääkseni. Jälkkäriä menimme nauttimaan hotellikorttelimme Sweet & More –kuppilaan, joka nimestä huolimatta tarjosi taivaalliselta kuulostavien jätskiannosten lisäksi suolaisempaakin syötävää. Death by Chocolate (runsaat suklaajätskipallot, suklaakastike, aivopähkinää ja kermavaahtoa) oli sopiva kahdestaan jaettavaksi ja ihan niin kuin oletinkin, taivaallisen namia.DSC_0122DSC_0126Masu pinkeänä nukahdin täyteläisyyden aiheuttamana päikkäreille reiluksi tunniksi. Alkuillasta lähdimme toteuttamaan mukavaksi havaittua boardwalk-kävelyä etelään, tällä kertaa pitemmälle kuin ensimmäisenä iltana. Juuri kuin ajattelin, että kissat olivat paenneet kohtalaisen reipasta tuulta, mustavalkoista ja harmaata kisua alkoi ilmestyä puskista. Olivat kylläkin aremman oloisia kuin ensimmäisen illan kisut.

North Beach

North Beach

DSC_0153

DSC_0136

Collins Avenue

Collins Avenue

Paikka: Miami

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply