Suomen suurin matkablogiyhteisö

16.4. Lauantai North Beach – shoppailua ja biitseilyä meidän makuun

Aloitimme päivän reippaasti omalta biitsiltä. Aallot olivat tänään pikkuisen isompia kuin viime kerralla, mutta vain sen verran, että minäkin viihdyin niissä masun kanssa. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boardwalk 71st streetin kohdalta

Boardwalk 71st streetin kohdalta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPikaisen suihkun jälkeen tankkasimme itseemme pienen välipalan, purkkilasagnen, ja suuntasimme bussipysäkille. Meille sattui juuri sopivasti tulemaan sopiva bussi, nro 120, jossa luki Aventura Mall. Olimme valinneet Aventuran ostoskeskusreissua varten, koska se on melko lähellä, vain vartin verran Miami Beachiä pohjoiseen. Toinen vaihtoehto olisi ollut Dolphin Mall (Outlet mall) paljon kauempana lentokentän takana, jonne järjestettiin 30 dollarin kuljetuksia hotellista. Meillä ei ollut kuitenkaan tarkoitus ihan hirveästi shoppailla niin halpa kyyti läheiseen ostoskeskukseen riitti meille. Matkalla tuli vastaan Bal Harbour –hotellikeskittymä, jossa komeilivat mm. Donald Trumpin omistamat hotellit.

Kolmekerroksinen ostoskeskus oli juuri sopivan kokoinen meille kierrettäväksi. Muutamien kalliiden putiikkien lisäksi siellä oli paljon kohtuuhintaisia vaatekauppoja, mm. meidän suosikit Quiksilver ja Guess. Yksittäisten kauppojen lisäksi löytyivät tavaratalot Macy’s, JCPenney, Sears ja Bloomingdale’s.

Aventura Mall

Aventura Mall

Etsimme jonkin aikaa sopivaa lounaspaikkaa. Ravintoloihin, kuten Cheesecake Factoryyn, oli isot jonot. Päätimme sitten mennä vain välipalalle Sbarroon, syömään yhteensä kolme pizzaslicea. Enemmänkin olisi mahtunut ja hetken oli sellainen olo, että jouduin kesken ruokailun lähteä taas shoppailemaan. Ostoskeskusta tuli käveltyä paljon edestakaisin välillä jotain tiettyä shoppia, välillä vessaa etsien. Sisälle tuodut kalliit autot, kuten Lamborghini, Maserati ja Jaguar, toimivat suunnistuksen apuvälineinä. Mukaan tarttui pari mekkoa, Desigual-käsilaukku ja Antille mm. Quiksilver-kello.DSC_0107Paluu kotihuudeille sujui yhtä sujuvasti kuin menomatkakin. Kävimme heittämässä ostoksemme hotelliin ja menimme hotellia vastapäätä sijaitsevaan Little Brazil -ravintolaan syömään. Se oli matkan hienoin ravintola valkoisine pöytäliinoineen, mutta silti meidän budjettiin sopiva. Viinipullo odotti pöydässä (, mutta ei Antti viitsinyt siitä yksin juoda/maksaa). Kanapihvit peruna- ja vihanneslisukkeilla sekä riisillä ja mustilla pavuilla olivat erinomaisia. Sen verran hienossa ravintelissa oltiin, että jälkkkäri oli otettava. Valitsimme yhteiseksi sisältä sulan suklaasufflen jätskillä.

Little Brazil ja souvenir shop meidän hotellia vastapäätä

Little Brazil ja souvenir shop meidän hotellia vastapäätä

DSC_0115Paikka: Miami

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply