Suomen suurin matkablogiyhteisö

14.4. Torstai North Beach Makustelua

Aloitimme rennon päivän hotellimme vieressä North Beachillä. Porukkaa oli juuri sopivasti siellä täällä, ihan omassa rauhassa sai olla. Rauhallisesti aaltoileva turkoosi vesi kutsui meitä. Meri syveni todella maltillisesti ja pohja oli sileätä hiekkaa ilman ikäviä sattumia, ihanteellinen mesta vedessä lillumiseen ja nautiskeluun. Oi tätä oli odotettu. Täällä pystyi unohtamaan työt ja melkein koulunkin, ainakin sen joka hiton päiväisen ja öisen pänttäämisen. Lomafiilikseen oli siis päästy. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopun päivää ajattelimme käppäillä North Beach –huudeilla. MM69 näytti edulliselta ravintolavaihtoehdolta ja ulkopuolella mainostettiin pirtelöitä. Sellaista teki mieli. Antin valinta oli Garlic chicken sekä ranskiksilla että riisillä. Minä otin kanafileen bataattiranskalaisilla ja salaatilla. Bataattiranskikset olivat miellyttävää vaihtelua. Jälkkäriksi ne suklaapirtelöt, joita oli jo eilen tehnyt mieli, namiiii. Pirtelöt blendattiin paikanpäällä ja ylimääräpirtelö, joka ei mahtunut lasiin, tuotiin pienessä pahvimukissa lisukkeeksi.

Collins Avenue

Collins Avenue

DSC_0042

Eilen emme olleet vielä hoksanneet ihan lähellä olevaa isoa Publix-ruokakauppaa. Menimme sinne nyt ostamaan täytettä pieneen jääkaappiimme. Hawai’ilta tuttu leivonnaisosasto pullineen, kekseineen ja kakkuineen oli houkuttelemassa heti aluksi. Seuraavaksi houkuttelivat läpinäkyviin rasioihin pakatut marjat ja hedelmän palat. Antille löytyi Kona Brewing companyn Hawai’i–oluita, peräti kahta sellaista sorttia, joita hän ei ollut vielä maistanut. Maksamisen jälkeen ostoskärryt sai kulkemaan alakertaan niille tarkoitettuja ”rullaportaita” pitkin, jotka kulkivat ihmisten rullaportaiden vieressä.DSC_0046

DSC_0049DSC_0052DSC_0051Ennen illan hämärtymistä kävimme kävelemässä vielä Boardwalkia pohjoiseen päin. Hotellit loppuivat kävelytien viereltä, niin olivat loppuneet kissatkin, joita olimme eilen tavanneet niin paljon etelään päin kävellessä. Päädyimme North Shore Open Space Parkiin, jossa mm. koirat tapasivat toisiaan aidatulla alueella.

Board Walkin pohjoispäässä

Boardwalkin pohjoispäässä

DSC_0063Illalla nautimme jälkkäriksi palat NY juustokakusta, jonka olimme kaupasta ostaneet. Antti nautti myös uusista olutkokemuksista, varsinkin hiukkasen kookokselle maistuvasta Koko Brownista.

Paikka: Miami Beach

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply