Suomen suurin matkablogiyhteisö

15.9. Tiistai Viimeinen Ilta

Ysiksi mentiin vielä viimeistä kertaa Tamarikin tanssitunnille. Aamulla oli juuri satanut, niin osasin ennustaa, että hikinen setti on tulossa. Mutta se olikin vielä kosteampaa kuin osasin odottaa. En olisi halunnut hiota uutta tatua heti niin paljon. Antti jutteli Tahakin kanssa, joka oli myös tullut seuraamaan siskonsa Kohain vetämää tuntia. Tunnin lopuksi tanssin Makaun kanssa yhtä biisiä, jotta sain senkin tanssin videolle. Hiukan jännää olla pro-opettajan yksityisopetuksessa hetken aikaa. Ennen kuin lähdimme, otimme vielä yhteiskuvat, me ja Makaun tanssiva perhe. Ensi kerralla sitten taas tanssitunnille kun Tahitille tullaan.

Me ja opettajamme Tahaki, Makau ja Kohai

Me ja opettajamme Tahaki, Makau ja Kohai

Marchesta tein vielä läjäpäin pareo-ostoksia. Nyt niitä löytyikin samasta kojusta monta kivan näköistä. Antti kävi ostamassa urheilukaupasta meille Puman laukun, koska tarvitsimme taas yllättäen lisää tilaa ostoksille. Klo 12 alkoi Teraun tanssitunti. Yhtään en olisi halunnut enää hiota, mutta viimeinen tunti oli käytävä, kun olin luvannut. Tunnin jälkeen taas uudet ylävartalopesut, dödöt ja ja puhtaan paidan vaihto jo toisen kerran tänään. Sain musat CD:llä. Myös Terau toivotti tervetulleeksi tunneille kun seuraavan kerran olemme maisemissa.

Antti ilmoitti, ettei jaksa kauaa olla enää Papeetessa. Yritin sitten mahdollisimman nopeasti suorittaa viimeiset shoppailut. Hinano-kaupasta ostin pinkin Hinano-laukun. Koska Antti halusi jo siinä vaiheessa takaisin hotelliin, ajattelin, ettei hän ikinä jaksa juosta minun perässä niin kauaa kuin minulla on tarvetta. Antti lähti hotelliin ja minä lähdin tekemään mahdollisimman tehokasta shoppauskierrosta. Ostin lähinnä tuliaisia, mutta itsellekin tarttui jokunen löytö. Marchen melatarjonta oli vähän kehno, vaikka hintaa oli yhtä paljon kuin Marquesas-kaupassa. Menin siis vielä sinne viimeisille shoppailuille. Olin tosi tyytyväinen kun sain ostettua sieltä noin metrin pituisen melan, jossa on marquesaskaiverrusta. Sain vähän alennusta, jolloin hinnaksi jäävä about 120 € oli minusta ihan hyvä. Hirmunen nälkä oli, mutta olinpahan viimeinkin saanut viimeisetkin shoppailut tehtyä ja oli hyvä mieli. Palauduin sitten itsekseni bussilla hotelliin, jossa Antti oli ottamassa lepoa.

Marquesas-kaiverrettu mela

Marquesas-kaiverrettu mela

Raikastava suihku ja Antin tekemä lounas, niin olo oli taas parempi. Klo 17 pakkasimme kassiin picnickamat. Musta biitsimme oli melkein tyhjä, joten oli tilaa valita sopiva picnic-mesta. Olin suunnitellut meille pienen juhlatilaisuuden kahdestaan. Siihen kuului ensiksi Tauahi Mai -tanssimme kahdestaan ja sitten herkuttelua kuoharin äärellä.DSC_0471 – kopio

Istuimme pyyhkeelle juomaan Sire de Beaupre –skumppaa, joka olikin erittäin hyvää ja miellyttävän vähän kuplaista juotavaa. Macaroneja oli kuutta sorttia, jokaista kaksi kipaletta. Osasimme aloittaa oikeasta päästä kun yksi toisensa jälkeen oli aina parempi. Suklaa, vattu ja mango veivät kielen. Sitten oli vielä harvinaisen makeat mansikat. Aurinko laski ja pimeä tuli hiljalleen. Tähdet ilmestyivät taivaalle. Me jäimme kahdestaan biitsille. Onnistunut matka oli koettu, lähtisimme huomenna niin monta kokemusta rikkaampana ja myös huomenlahjat ikuisesti iholla. Nyt oli hyvä purkittaa matkan tunnelmia ja muistoja. Kuuntelimme läppäriltä Jeremy Soulen musiikkia, joka sopi erityisen hyvin maailmanmatkaajafiilikseen.DSC_0496

Picnic-herkkua

Picnic-herkkua

DSC_0503

(I love you)

(I love you)

Nautimme päivällistä hotellin ravintolassa. Sitten oli jäljellä enää pakkausurakka, joka kyllä tässä vaiheessa tuntui jo urakalta. Pakkasin oman laukkuni pohjia myöten alusta. Pari tuntia meni, että olimme saaneet suurimman osan omiin laukkuihin. Meille tuli lopulta viisi käsimatkatavaraa. Mela painoi niin paljon Antin matkalaukussa, että 27 kg:sta piti laittaa jotain vaatetta käsimatkatavaroihin. Pääsimme ennen kahta nukkumaan, mutta edessä oli erittäin lyhyt yö.

Paikka: Tahiti, French Polynesia

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply