Suomen suurin matkablogiyhteisö

16.8. Sunnuntai Body Boardingia Po’ipussa

Tänään ohjelmassa oli käydä tsekkaamassa vanha tuttumme Po’ipu Beachiä, mutta hieman eri tavalla kuin viimeksi, nimittäin päätimme kokeilla body boardingia. Po’ipu sijaitsee Kaua’in eteläosassa Koloa Townin lähellä. Sinne ajaa Lihuesta puolisen tuntia. Koko saaren ajaa ympäri (tai niin ympäri kun sen voi ajaa) alle kahdessa tunnissa. Koloaan johtaa kaunis Tree Tunnel Maluhia Roadilla. Po’ipu Beach näyttää olevan parin hotellin alueella, mutta ihan niin kuin kaikki muutkin biitsit Hawai’illa, se on julkinen. Biitsin vuokraamokopista saa vuokrattua snorkkelivälineitä ja lautoja edullisesti. Body boarding –laudat ovat pieniä ja niissä on tarkoitus maata masullaan. Olimme eilen katselleet netistä ohjeita. Kohta huomasimme, että räpylät kannattaa laittaa jalkaan, jolloin saa laudan liikkumaan paljon paremmin. Niinpä lähdimme uudelle kierrokselle räpylien kanssa.

Tree Tunnel Koloaan ajettaessa

Tree Tunnel Koloaan ajettaessa

Po'ipu Beach

Po’ipu Beach

Olimme ensin vuorotellen, sitten menimme yhdessä. Aalloissa oli muitakin tekemässä samaa ja jotkut olivat surffilautojen kanssa. Kun iso aalto tuli, käännyimme sen suuntaisesti ja räpylöimme kovasti kunnes aalto otti meidät haltuun ja kuljetti meitä monta metriä eteenpäin. Mahtavan tuntuinen matka aallon päällä!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPorukkaa hengasi laudoilla katseet tiukasti merelle, odottaen milloin seuraava iso aalto tulee. Kaikki innostuivat kun iso aalto alkoi lähestyä. Tunnelmaa lisäsi tummat pilvet ja jonkin aikaa kestävä melko kova sade. Se oli Hawaiin lämmintä kesäsadetta, joka tuntui vain kivalta jo valmiiksi märkää ihoa vasten.  Kahden tunnin vuokra oli tehokkaasti käytetty. Pysyimme aalloissa viimeiseen asti.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rantautuminen

Palasimme suihkun raikkaina Kapa’ahan. Haimme Taco Bellistä edullisen lounaan, viisi kanaburritoa ja nachot omassa kämpässä sohvalla nautittavaksi. Jälkkäriksi Safewayn juustokakkukimaraa.

Taco Bell -eväät mukana

Taco Bell -eväät mukana

Juustokakku-kimara

Juustokakku-kimara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paikka: Kaua’i, Hawai’i

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply