Suomen suurin matkablogiyhteisö

15.8. Lauantai Tanssia Wailuassa

Poistuimme puolen päivän aikaan huoneesta ja pakkasimme tavaramme autoon. Kävimme tsekkaamassa Kalapakin kaupat, mm. Nui Lifen, pienen mekkopuodin, josta olin viimeksikin ostanut tahitikuosisen mekon. Siellä oli erittäin mukava naismyyjä, jonka kanssa tuli juteltua puolisen tuntia Kaua’ista, sen hienoista mestoista, tanssista, Polynesialaisesta kulttuurista, vaikka mistä. Lopulta päädyimme kaikki siihen, että meidän on muutettava tänne.

Vielä parin Hawai’i-mekon ostamisen jälkeen ajoimme Kapaahan itärannalle muutaman minuutin päähän Lihuesta. Se on pieni suloinen kaupunki ison kadun varrella. Jätimme automme parkkiin ja kävimme tutustumassa muutamaan shoppiin kun odottelimme, että pääsemme kirjautumaan hotelliin. Yhdessä turistishopissa oli meidän yllätykseksi suomalainen omistaja, joka tietysti tunnisti meidät puheesta. Sieltä tuli ostettua matkan ensimmäinen pareo, lilan värinen sellainen.

Olympic cafe näytti olevan kovasti suosiossa, niin mekin kävimme siellä lounaalla. Antti söi ahiburriton ja minä kalatacot, joiden kyljessä oleva grillattu banaani oli loistavan aterian huipennus. Menimme ennen neljää kirjautumaan Pono Kaihin, joka oli matkamme toinen RCI-lomaosakemajoitus. Hiljainen ja tehokas ilmastointi valmiina odottamassa meitä huoneessa oli ihana piristys hikisenä päivänä. Makuuhuone, olohuone ja minikeittiö, näkymä puutarhaan.

Olympic Cafe

Olympic Cafe

DSC_0847Ajoimme Wailua Beachille, Antin lempparibiitsille, jossa on reilut aallot. Ihan niin kuin viimeksikin, se oli täysin tyhjillään, ihan vain meidän käytössä. Innostuimme kokeilemaan sitä, josta olimme kotona puhuneet, nimittäin tanssimista omalla rannalla. Kovaa pauhaavat aallot vain hiukan häiritsivät musiikin kuulemista. Upottavalla hiekalla tanssiminen oli uusi kokemus ja melko haasteellista. Oli melko hienoa tanssia omalla hiekkarannalla Hawai’illa.

Sandaalit lensivät kaaressa kun päästiin Wailua Beachille.

Sandaalit lensivät kaaressa kun päästiin Wailua Beachille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloha Ke Kai, Rakasta vettä. Niin ainakin tekee tuo iloinen mies, joka juoksee aaltoihin.

Aloha Ke Kai, Rakasta vettä. Niin ainakin tekee tuo iloinen mies, joka juoksee aaltoihin.

Antti meni aaltoihin pyörimään. Minä viihdyin enemmän veden rajassa, jossa aallot pyörittivät ihan tarpeeksi. Oli ihana vain maata hiekalla ja tuntea alle leviävä vesi.

Aallossa.

Aallossa.

Kävimme illalla Foodlandissa ruokaostoksilla. Pienen ruokamäärän keräämiseen meni taas varmaan tunti kun kauppa oli meille uusi ja valinnan varaa oli vaikka kuinka paljon. Illalla tortillat jauhelihalla, salsalla ja papumössöllä maistuivat hyvin ja TV:stä tuli Jurassic Park I, jossa oli erittäin tuttuja maisemia Kaua’ilta. Täällähän se on kuvattu.

Ruokaostoksilla

Ruokaostoksilla

Tälläsiäkin kaupan.

Tälläsiäkin kaupan.

Paikka: Kaua’i, Hawai’i

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply