Suomen suurin matkablogiyhteisö

4.8. Tiistai Yksikuukautishääpäivämme – Bracelet Buddies

Yularan vahinko-ostos itse tehtävä appelsiinihyytelö oli yön kiinteytynyt jääkaapissa ja oli nyt lautaselle kipattuna hieman Ulurun muotoinen ja värinen pläjäys. Maistelimme sitä aamupalan kanssa parkella.

Uluru-hyytelö

Uluru-hyytelö

Korushoppailu sopi hyvin tämän päivän teemaan. Lähellä kävelykatua Adelaide Streetillä oleva Rock Shop oli nimensäkin mukaisesti spesialisoitunut kivikoruihin. Meille esiteltiin koruja, joissa oli kokonainen opaali ja koruja, jotka oli tehty opaalilevyistä. Antti selvisi noin 150 AUDin laskulla opaalikoruostoksista, jotka sisälsivät yhden kaulakorun ja korvikset. Jatkoimme kiertelyä keskustassa. Kävelimme hääpukukaupan ohi. Minulle tuli ikävä omaani mutta se olikin kauniimpi kuin mikään kaupassa.

Päädyimme kohta lähimpään ostoskeskukseemme. Antti halusi metallisen rannekorun (ei ollut ikinä aiemmin halunnut sellaista omistaa) ja sellaisen hän sai. Eikä mennyt kauaa kun olimme Angus & Coote –koruliikkeessä katselemassa minulle rannekorua. Olisin vähän halunnut sellaista, jossa on kelta- ja valkokultaa, mutta Antti vähän niin kuin valitsi minulle hopeisen (no joo, halvemman) kierteisen ja sanoi sen olevan nuorekkaampi kuin muut. Niinpä tuo aaltomaisesti kierteinen rannekoru päätyi minulle ja olimme ”bracelet buddies”.

Yksikuukautishääpäivälahjamme.

Yksikuukautishääpäivälahjamme.

Cole’s ruokakaupasta ostimme jääkaapin täytettä. Kengurupihvit ja –pullat olivat alennuksessa, niinpä päätimme vielä kunnolla maistella kengurua ennen Aussista lähtöä. Suklaakakun sijasta valitsimme NY juustokakun iltaherkuksi. Illalla olikin ohjelmassa kengurupihviä makaroonisoosissa ja juustokakkua, TV:stä Frendiä ja Spelling Beetä.

Kengurun kokkailua.

Kengurun kokkailua.

Sen pituinen, meidän laiskottelupäivä. Sellaisiakin saa joskus olla, vaikka luvan antaminen itselle onkin niin vaikeata.

Paikka: Brisbane, Queensland, Australia

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply