Suomen suurin matkablogiyhteisö

16.8. Lauantai Shoppin’ and Chillin’

Pakkasimme aamulla tavarat ja muutimme kolmen huoneen päähän samaan kerrokseen samanlaiseen huoneistoon, mutta peilikuvaan. RCI-viikkomme vaihtui. Siivoojat päästivät meidät sinne, vaikka uusia avainkorteja meillä ei vielä ollut. Meille oltin infottu, että bell boy tuo ne meille. Häntä ei kuulunut ja lopulta Antti kävi receptionista hakemassa ne. Nautimme nuudeliaamiaisen uudella parvekkeellamme. Viereisellä vanhalla parvekkeellamme oli jo uudet asukkaat.

Kahdelta saimme itsemme lähtemään bussilla zona hoteleran keskustaan. Basaarimaisessa marketissa huudeltiin turisteja shoppailemaan ja yritettiin tyrkyttää väriä vaihtavia t-paitoja ym. Halvat aurinkolasit ostin, olin omistanut viimeksi aurinkolasit lapsena. Löytyi meille myös söpöt hihattomat honupaidat. Kolmikerroksisen forumin edessä oli iso hard rock cafe kitara, itse ravintolan ollessa forumin sisällä. Siellä oli myös kaksi kapusiiniapinaa omistajiensa olkapäillä, sellaisia kuin Frendien Rossin Marcel. Sain toisen heistä syliini. En yleensä lähde mukaan tuollaiseen, koska en tiedä kuinka hyvät olot apinoilla on kotona, mutta kerta kiellon päälle. Voi kuinka apina oli hauskan tuntuinen sylissä ja sen varpaat olivat aivan ihanat. Hetkeksi sain apinakuumeen, mutta ei pelkoa, en ole oikeasti ostamassa sellaista kotiimme.

Zona hoteleran keskustaa

 

Ei niin eettistä, mutta hän on suloinen

Kiertelimme forumin kaupoissa hetken. Sen lisäksi keskustassa oli joitakin mm. meksikolaisia ravintoloita, joissa oli tehokkaat sisäänheittäjät. Päädyimme lopulta Hard Rock cafeehen syömään, onhan se jo jonkinmoinen traditio kun olemme yhdessä tsekanneet jo Honolulun ja Nykin Hard rock cafeen. Eric Claptonin ja Pete Townsendin kitarat olivat seinällä. Mexican hampurilaiset guacamolen ja jalapenojen kanssa olivat erinomaisen makoisat. Jälkkäritraditioksi hard rockissa oli muodostunut brownie with ice cream eikä siitä voinut poiketa tälläkään kertaa. Mutta Nykistä viisastuneena otimme sen puoliksi ja niin se oli juuri sopiva.

Hard Rock Cafessa

 

Alkuillan vietimme rannalla ja aalloissa. Auringon laskettua seitsemän jälkeen vaihdoimme altaalle iltauinnille. Hitsin hauskaa oli kellua kun Antti pyöritti jaloista ympyrää. Illalla tv:stä tuli Shrek 4, jota katsoimme salaatin, nachojen, salsan ja papumössön ääressä. Loppuillaksi siirryimme parvekkeelle kalifornialaista Marques del valle – viiniä maistelemaan hääsuklaiden kanssa.

Iltapala

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply