Suomen suurin matkablogiyhteisö

19.6.tiistai Antin Tatu-päivä

Waikiki

Waikiki

Diamond Head

Diamond Head

Waikiki Beach

Waikiki Beach

662 Waikiki BeachAamupäivällä kävimme Waikiki Beachillä ottamassa kuvia. Hotellin respaan oli saapunut uli uli – paketti. Mc Donaldsissa söimme aamupalaa. Meillä oli tunti aikaa shoppailla Waikikilla ennen Antin tatuointiaikaa. Ostin keltakultaisen honukaulakorun. Lisäksi ostin pienet kultaiset plumeriakorvikset.

Waikiki, Kalakaua Avenue

Waikiki, Kalakaua Avenue

Waikiki, Kalakaua Avenua

Waikiki, Kalakaua Avenua

DFS Galleriassa kävimme kiiltävässä vessassa. Galleria oli täynnä luksusputiikkeja ja siellä puvuissa olevia myyjiä. Pienen eksymisen jälkeen selvitimme tiemme sieltä ulos kun olimme etsineet ulospääsyä 15 min. Ala Moanaan menimme bussilla, ja sieltä Kapiolanille Soul Signature Tattoo – mestaan oli lyhyt kävelymatka. Antti näytti ideaansa minun tatuointikirjasta. Tupakkatauon jälkeen Lopeti alkoi piirtämään Antin jalkaan. Tatuoinninsta tuli isompi kuin Antti oli suunnitellut, mutta hän oli tyytyväinen tussipiirrokseen. Sain seurata vierestä kun Antti menetti tatuointineitsyytensä. Noin kahden tunnin jälkeen valmiina oli 1/3. Olisimme tatumestassa vielä illallakin, kun aika oli alkanut klo 15. Puolivälissä oli tauko. Antti hieman pettyi kun sanoin, että ollaan vasta vähän yli puolen välin.

Viiden tunnin tatuointiurakka loppui klo 21. Melkoinen koettelemus, mutta lopputulos oli hieno. Vähän aikaa ehkä menee kuitenkin sopeutua niinkin isoon muutokseen.

Kello oli paljon päivällistä ajatellen, mutta olihan meiltä jäänyt lounaskin välistä. Kävelimme Waikikiin ja menimme viimeisen päivän iltaa viettämään Hard Rock Cafe Honoluluun burgeraterialle. Jälkkäriksi yhteinen brownie jätskillä (oli iso jopa kahdelle). Haikealla mielellä kävelimme Waikikia hotelliin päin viimeistä kertaa. Toisaalta oli ihan kiva mennä kotiinkin lähes 8 viikon matkan jälkeen. Mutta koska pääsemme takaisin? Ja mitä kaikkea ehdimme nähdä ja missä ehdimme matkustaa ennen sitä?

Hard Rock Cafen kitarat

Hard Rock Cafen kitarat

690  Waikiki

Antin tatu

Antin tatu

Pakkausoperaatio alkoi yöllä hotellissa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply