Suomen suurin matkablogiyhteisö

17.6. sunnuntai Minun Tatu-päivä

Park Shore Pool

Park Shore Pool

Kävimme aamupäivällä hotellimme altaalla uimassa. Bussi nro 8 vei meidät nopeasti Ala Moanaan, jonka vieressä Hawaii Tattoo oli. Minua jännitti kamalasti. Dougin suunnitelma paperilla näytti kovin erilaiselta kuin olin etukäteen kuvitellut. Kun hän piirsi sen jalkaani, olinkin paljon tyytyväisempi. Jalassa se oli ehdottomasti hienon näköinen. Nauhaan rakentui symbolit perheelle, elämän rakennuspalikoille, matkustamiselle, eläimille, tanssille ja merelle. Kun Doug oli selitttänyt symbolit ja olin hyväksynyt piirroksen, pääsimme tositoimiin. Nilkkaa lähestyessä kipu lisääntyi, jalkapöydän hibiscus sattuikin sitten aivan järkyttävästi (niin kuin olin aavistellutkin). Lopputulos oli hieno ja oloni helpottunut.

Neosporin on jenkkien bepanthenia. Sitä ostin Ala Moanasta kun menimme syömään. Kolmatta ja viimeistä kertaa Mama’s Spagetti Houseen. Lopun päivää kiertelimme ostoskeskuksessa ja hotelliin viemiseksi ostimme juustokakun palaset.

Cheesecake

Cheesecake

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply