Suomen suurin matkablogiyhteisö

12.6. tiistai Wet’n Wild

Bussi nro 8 vei meidät Ala Moanaan, jossa vaihdoimme bussiin 40. Matka Wet’n Wild –vesipuistoon oli paljon pitempi kuin olimme luulleet. Istuimme kylmäksi ilmastoidussa bussissa vielä kahden tunnin päästäkin. Olimme jo luovuttamassa ja hyppäämässä pois bussista kun vesipuiston liukumäet näkyivät. Bussi jätti meidät ihan puiston portille.155 Wet n Wild

Yhden päivän lippu maksoi 40 $ yhdeltä. Pukuhuoneet olivat siistit ja tavarat sai jättää lukkokaappiin. Kamera vain vesitiiviiseen pussiin ja menoksi. Raging Riverissä tulimme kieputtelevaa mäkeä pitkin neljän hengen donitsilla. Aaltokonealtaassa kelluimme donitsien päällä. Hitaasti virtaavassa joessa kelluttiin myös donitseilla. Siinä oli aikaa kuvata ja rentoutua, ja osua mahdollisesti pienen vesiputouksen alle. Lapsille oli myös oma allas ja liukumäet, vettä satavine sienineen. Tornadossa jyrkkää liukua seurasi valtavan kokoinen ränni, joka heitteli hurjapäisimpiä sivulta toisella. Antti toki halusi kokeilla myös sen. Big Kahuna oli perusliukumäki, mutta paikoin tosi jyrkkä.156  Wet n Wild161  Wet n Wild169  Wet n Wild178  Wet n WildOlimme syöneet aamupalan jälkeen vain suklaapatukat. Kello läheni neljää (puiston sulkemisaikaa), eikä puistossa myyty enää ruokaa. Nälkä alkoi kovasti olla. Vaikka meillä oli ollut vain kolme tuntia aikaa, ehdimme hyvin käydä kaikki mielenkiintoiset mäet. Puisto ei ollut niin iso kuin mainoksista olisi voinut päätellä. Paluumatkan ajoitus meni nappiin kun bussi lähti puiston pysäkiltä heti meidän päästyä sinne. Paluumatkakin Ala Moanaan sujui yli puoli tuntia nopeammin. Menimme Food Courtin Mama’s Spagetti Houseen syömään. Siellä sai valita mieleisensä spagetti/pasta-aterian. Antti valitsi Spagetti bolognesen ja minä lohispagettia. Olivat parhaat spagetti-ateriat mitä olemme ikinä syöneet. Aivan tajuttoman hyvää. Ruokaa oli reilusti ja hinta vain 13 $. Lohen mötkäle oli myös reilun kokoinen. Onneksi saamme kokea tämän ihanuuden vielä toistekin.181 Mama's Spagetti House – Kopio

Ilta meni osittain hotellin aulassa, jossa varasimme liput lauantaille Sea Lifeen ja ne piti vielä printata (onneksi aulassa oli printteri).

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply