Suomen suurin matkablogiyhteisö

3.6. sunnuntai Biitsibongailua

Boss Frog’sin toimisto löytyi Ka’anapalista. Varasimme sieltä paikan päältä snorkliretken Molokiniin tiistaille. Ajoimme Mauin etelärantaa pitkin Mauin nui-osaan (isoon osaan), kun asumme iti-osassa (pienessä osassa). Noin tunnin ajamisen jälkeen olimme Makena State Parkissa, rikkaalla hotellialueella, josta löytyi mm. Four Seasons. Jatkoimme Maluaka Beachille. Minkäänlaista kylttiä ei sinne ollut, mutta kartan mukaan ja kysyessämme päädyimme oikeaan paikkaan. Maluakassa oli harvinaisen paljon porukkaa rannalla. Lonely Planetin mukaan tämä oli hyvä snorklauspaikka, mutta aika syvälle olisi saanut mennä, jotta olisi nähnyt vähänkin enemmän. Jokusen humuhumun näin. Istuin rannalla kun Antti kävi snorklaamassa. Hän uskaltautui yksin pitemmälle kuin minä ja näki kalaparvia.

Maluaka Beach

Maluaka Beach

Lähellä Maluakaa oli Wailea Mall, jossa oli Island Style – ravintola. Seinät oli vuorattu vintage-tyylisillä Hawaii-souvenireilla, kuten värikkäillä ukuleleillä, tauluilla hulatytöistä, leillä, kookoskipoilla, vanhoilla valokuvilla. Tarjoilijoilla oli muoviset värikkäät kaislahameet. Kanaburger – aterioiden jälkeen jatkoimme matkaa Maluakan ohi Lonely Planetin mukaan Mauin hienoimmalle biitsille, Oneloaan. Puiden suojassa oleva iso parkkipaikka oli täynnä autoja, mutta isolla biitsillä ihmisiä oli harvassa. Mailin verran hienoa hiekkaa luonnontilaisena ja matkan isoimmat aallot. Uimareita ei vedessä juuri ollutkaan. Surffareita ja ihmisiä muilla laudoilla, sekä tietysti Antti hyppimässä riemusta aalloissa. Yritin käydä uimassa, mutta eihän siitä mitään tullut ja aalloissa kelluminen oli vaikeata. Minä tyydyin lähinnä katselemaan merta rannalla istuen auringon laskiessa. Paluumatka sujui tunnelmallisesti pimenevässä illassa.

Oneloa Beach

Oneloa Beach

092 Oneloa Beach

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply