Suomen suurin matkablogiyhteisö

25.5. perjantai Rentoilua

Vietimme rentouttavan loma-aamun altaalla, jonka jälkeen olikin hyvä lähteä Kalapaki Beachille.

Banyan Pool

Banyan Pool

Shoppailimme ostoskujalla lyhyitä mekkoja. Anttikin löysi matkan ensimmäisen paidan. Honolua Surf oli täälläkin, matkan lempikauppa, josta lähes aina löytyi jotakin. Menimme Duke’siin lounaalle. Burgeria ja fish and chips paikallisella kalalla. Namia oli. Ja jälkkäri kruunasi kaiken. Otimme nelisin listalta Hula Pien. Se oli iso vaniljajätskikakkupala, jossa oli päällä pienittyä pähkinää kermavaahdolla, pohja oli suklaakeksipohja ja kakku lillui isossa suklaakastikelammikossa. Ihanin jälkkäri pitkään aikaan!

Duke's

Duke’s

Hula Pie, nam nam!!!

Hula Pie, nam nam!!!

Illan lähestyessä Antti vei minut ja Heidin Vidinha Stadionille (isolle nurmikentälle), jossa oli alkamassa kolmepäiväinen Kaua’i Polynesian Festival. Ison katoksen alla oli myyntikojuja. Lavalla soitti polynesialainen bändi. Tanssiesitykset eivät alkaneet vielä. Kiertelimme kojuissa. Nui-merkkisiä mekkoja myytiin useassa kojussa. Juuri sellaisen olin ostanut päivällä ja pukenut päälleni. Ne olivat alkuperältään tahitilaisia. Aivan ihania koruja oli vaikka kuinka paljon. Ostin kookoksesta kaiverretun tiare (kukka)kaulakorun ja simpukasta tehdyn honukaulakorun.304  Kauai Polynesian Festival

Illalla lähdimme koko porukka takaisin festareille. Antti ja Nata ehti vähän shoppailla ennen tanssiesitysten alkua. Tänään ohjelmassa olivat maoritanssit Uudesta-Seelannista ja hula. Maoriryhmä oli Uusi-Seelantilainen. Esiintyjillä oli kasvotatuointeja tai sitten ne oli maalattu. Maoritansseihin kuuluu paljon laulua. Se oli oikeastaan isommassa roolissa kuin tanssi. Keikimaoriryhmä oli suloinen, tytöt vaaleanpunaisissa asuissa pitkien narujen päissä olevien poipallojen kanssa.

305  Kauai Polynesian Festival

Maoriryhmä

Maoriryhmä

Keikimaorit

Keikimaorit

349  Kauai Polynesian Festival

Hulaosuudesta emme katsoneet kaikkia. Keikit olivat suloisia valkoisissa röyhelömekoissa. Natan oikea silmä oli tullut kipeäksi tänään. Stadionin kirkkaat valot ottivat kipeätä ja aiheuttivat päänsärkyä. Niinpä menimme hämärämpään, kojuille shoppailemaan. Ostin kolmannen kaulakorun, valkoisesta simpukasta tehdyn. Tämäkin koru valitsi minut.

Keikihula

Keikihula

Illalla Antti teki meille ruokaa ja tytöt tulivat meille syömään. Nata tutki netistä mikä hänen silmäänsä vaivaa. Hän epäili, että se on palanut auringossa.

Mun ihqut korut.

Mun ihqut korut.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply