Suomen suurin matkablogiyhteisö

16.5. keskiviikko Bullan luona

Nukuin tänään pitkään heikon vointini vuoksi. Nata ja Heidi kävivät läheisellä Kahalu’u Beachillä japanilaisen Yukin kanssa, jonka olimme tavanneet hula konferenssissa ja joka sattumalta oli nyt myös täällä. Heräsin klo 11 eikä joka asennossa tuntunut enää kipua. Olo oli ihana verrattuna eiliseen, vaikka niska oli edelleen tosi arka. Kävin receptionissa sopimassa kahdesta lisäyöstä. RCI-viikkomme oli alkanut virallisesti lauantaina ja myös loppuisi lauantaina. Olimme tulleet vasta maanantaina ja lähtisimme myös vasta maanantaina pois, joten tarvitsisimme kaksi lisäyötä. Se onnistui hyvin, eikä edes maksanut mitään. Se jos mikä oli aloha spiritiä. Päivitin kuulumisia äidille ja Antille Suomeen facessa.

Parvekkeeltamme rantakadulle

Parvekkeeltamme rantakadulle

Kahdelta tytöt tulivat hakemaan minua lounaalle. Pääsimme Yukin kyydillä (hänellä oli vuokra-auto käytössä) Taco Belliin syömään. Suunnittelimme Yukin kanssa huomiseksi autoreissua Hiloon. Paluumatkalla hotelliin pääsimme käymään marketissa ruokaostoksilla.

Puoli kuudelta Bertil ja Kathy tulivat hakemaan meitä Bullan luokse illanviettoon. Kathy on taiteilija ja maalaa hulatanssijoita. Hän kuunteli mielellään minkälaista meillä oli maanantaina hulatunnilla Bullan luona. Kimmo, Leena ja Japi olivat myös paikalla. Kirsi oli kipeä ja jäi Nupun kanssa hotelliin. Jonkinlainen flunssa-aalto taisi olla meidän porukassa liikkeellä.

Pihassa Bullan vaimo Nohea grillasi lihaa ja bulla valmisti kalaa sisällä. Sherlyn serkku oli myös tullut Sky-koiransa (chihuahuan ja kettuterrierin sekoitus) kanssa viettämään iltaa. Kimmo pelasi Bullan sukulaistytön kanssa korista pihassa. Olimme Hualalai-vuoren rinteellä, joka on pieni Big Islandin isojen vuorten Mauna Loan, Mauna Kean ja Kilauean rinnalla. Katuvaloja ei ollut, joten pimeän tultua oli todella pimeätä. Siirryimme sisälle. Kathyn maalaamia hulatanssijatauluja oli seinällä. Hän on käyttänyt Noheaa paljon mallina. Pian tajusin, että minullakin on kotona seinällä Kathyn maalaamia hulatauluja, jotka olen Kirsin kautta saanut.

Bullan pihassa

Bullan pihassa

Vasemmalta: Bullan sukulaistyttö, Sherlyn, Bullan tyttö ja Sherlynin serkku.

Vasemmalta: Bullan sukulaistyttö, Sherlyn, Bullan tyttö ja Sherlynin serkku.

Sky Heidin sylissä

Sky Heidin sylissä

Bullan poika ja hänen koiransa

Bullan poika ja hänen koiransa

Serkukset

Serkukset

Kun maittavat lihat riisin ja salaatin kanssa oli syöty, Bulla otti esille ukulelensa ja alkoi soittaa. Sherly ja sukulaistytöt tanssivat meille He’eian, jonka olimme maanantaina oppineet. Sky-koira oli innokkaana mukana. Bullan poika soitti kitaraa ja ukulelea. Nohea tanssi meille tutun hulan, jota olemme Suomessa tanssineet. Nohea on voittanut Merrie Monarchissa (suurin hulakilpailu) monta kertaa. Oli kivaa nähdä kuinka saarelaiset yhdistävät hulan ihan tavalliseen illanviettoon ystävien seurassa. Ei turhia paineita esiintymisestä vaan hauskaa yhdessäoloa hulasta nauttien.

090 Bullan luona

Bullan vaimo Nohea.

Bullan vaimo Nohea.

Isä ja Poika

Isä ja Poika

Bulla järjesti meille ystävällisesti laavaretken Kilauean juurelle lauantaiksi. Olimme todella innoissamme siitä. Mukava ilta saarelaisten kanssa oli lopuillaan ja Bertil ja Kathy kyyditsivät meidät hotelliimme. Hyvästelimme Kimmon, Leenan ja Japin. He lähtevät lauantaina Suomeen.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply