Suomen suurin matkablogiyhteisö

9.5. keskiviikko Paikallinen kirpputori – Aloha-shoppailijan paratiisi

Ala Wai

Ala Wai

Minä, Heidi, Nata, Leena ja Japi lähdimme bussilla lentoaseman suuntaan. Noin tunnin matkustamisen jälkeen olimme Aloha Stadionin pihassa aivan Pearl Harborin vieressä. Myyntikojut kiersivät stadionia. Toisin kuin meillä, suurin osa kojuista myi uutta tavaraa.

Aloha Stadion

Aloha Stadion

Hawaii-kuosilla pyyhkeitä, tyynyliinoja, eri kokoisia pareoita, mekkoja, laukkuja, pikkupussukoita, simpukkakoruja, simpukkaleitä, hopeakoruja, puuesineitä… Tavaran paljous hämäsi ensin, mutta kun shoppailuvaihde saatiin käyntiin, niin laukku täyttyi nopeasti pienemmistä laukuista, mekoista ja leistä. Ihania puuesineitä oli tarjolla, mutta suunnittelin ostavani sellaiset myöhemmin Antin kanssa. Emme päässeet alkuunkaan stadionia ympäri. Tosin samoja tuotteita myytiin useammassa kojussa. Mutta oli siellä ainakin yksi oikea kirpputori-putiikki. Natalia osti sieltä ison kirjan, Hula I Ka La, jossa Kim Taylor Reece on kuvannut hula kahikoa meren rannalla…. aivan valloittavan ihania kuvia. Minä ostin Israel Kamakawiwo’olen CD:n, sisältäen mm. ihanan ”Over the Rainbow/What a Wonderful World”-biisin.

080 Honolulu081 Honolulu083 HonoluluPaluumatkalla jäin tyttöjen kanssa Ala Moanaan. Söimme tänään Food Courtin Panda Expressissä: mandariinikanaa, nuudelia, kasviksia. Lounaan jälkeen etsimme aivan ostoskeskuksen vierestä Kona streetin. Siellä oli Hawaii Tattoo, jonne olin jo Suomessa ollut yhteydessä. Siellä saimme mukavan vastaanoton kun olimme Suomesta ja matkamme kuulosti niin hienolta eri saarineen. Kävin pikaisesti läpi minkälaista tatuointia olen suunnitellut jalkaani ja sovimme varsinaisen ”operaatiopäivän” lähelle matkan loppua.

Ala Moana Food Court

Ala Moana Food Court

Kävelimme, nyt tuttua reittiä, kämpille ihastelemaan päivän shoppailuja. Iltapalaksi oli nachoja ja salsaa sekä macadamiatoffeesuklaita.

Päivän shoppailut

Päivän shoppailut

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply