KATAJANOKANLUOTO, HELSINKI, SUOMI

KatajanokanluotoAlle 10 minuuttia Helsingin Kolera-altaalta täysin omavaraiselle ekosaarelle, jossa pääsee herkuttelemaan keittiömestari Arto Rastaan suunnitteleman menun pizzoilla.
Meille sattui aurinkoinen sää, 24 astetta lämmintä ja muutaman metrin verran länsituulta, joten ainakin tällä kelillä tämä oli tosi kiva retkikohde.
Laivalippu 7€ eestaas kannattaa ostaa netistä etukäteen, sillä muuten et välttämättä mahdu mukaan. Pizza kivennäisvedellä maksoi kohtuulliset 15,50€.
Tuntui vähän oudolta, että ekosaarella kaikki roskat laitettiin samaan roskikseen, mutta toivon, tai oikeammin oletan, että roskat lajitellaan jonkun muun toimesta.

Tässä 360-video jossa pyrähdetään luoto ympäri.
Odota hetki, että video latautuu katsottavaksi. Muutama rauhallinen sisään- ja uloshengitys ja jo alkaa pyöriä kuva. 360-videossa on sen verran tavaraa, että se ei ole kovin vikkelä.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annukka 25.7.2020 at 17:58

    Lapissa työskennelläsi yllätyin, ettei siellä ravintoloissa ollut biojätettä erikseen ruuantähteille. Se käsittääkseni johtui siitä, että kuljetusmatkat olisivat pitkät ja jätemäärät kuitenkin niin pienet, että käsittely kuluttaisi enemmän kuin säästäisi luonnonvaroja.

  • Reply Johanna P. / Muu maa mandariini 25.7.2020 at 19:32

    Kuulostaapa kivalta paikalta. Täytyy laittaa omalle bucket listalle 🙂 Ihmeellinen juttu kyllä tuo roskis, toivon todella että lajittelee jälkikäteen..

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.