OLETKO JUOKSENNELLUT RESPAN JA HUONEEN VÄLIÄ AVAINKORTIN KANSSA?

Onko avainkortti nollaantunut, kun toistuvasti ohjeista huolimatta olet sijoittanut sen (vyö)laukussasi puhelimesi viereen? Olet juoksennellut respan ja huoneen väliä ja pahimmillaan meinannut sen takia myöhästyä lennolta, kuten minä. Tai no ainakin tuli hiki.

Pankki- ja luottokorteille myytävät lähimaksuvarkauden estävät suojakuoret saattavat estää avainkortin nollautumisen. En ole siitä täysin varma, mutta olen itse käyttänyt suojaa ja pitänyt avainkorttia puhelimen vieressä ilman ongelmia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvausavustajana toimi Einelson. Hänen esiteltyään itsensä, väitin puolestani olevani Eihannele. Ei tajunnut vitsiä…..

12 Comments

 • Reply Sini matkakuumeessa 16.3.2020 at 15:59

  Olen niin usein unohtanut avainkortin puhelimen kylkeen. Se ei ole niin paha, jos respa sattuu olemaan lähellä. Kerran oltiin Fuerteventurassa resortissa ja meidän mökki oli noin 700m päästä päärakennuksesta, jossa respa sijaitsi. Silloin ärsytti ravata edestakaisin avainkortin kanssa.

 • Reply Pirkko / Meriharakka 17.3.2020 at 16:24

  Ei tuohon puhelinta tarvita. Meille kävi juuri äskettäin noin Curacaolla kun sähkölukon paristo loppui – ja tietysti juuri ennen lentoa. Onneksi hotellin huolto oli nopeaa. Olimme hiukan ihmetelleet miksi lukossa näkyy sitä avattaessa niin vihreä kuin punainen väri, mutta emme ajatelleet, että meidän, asiakkaina, olisi pitänyt reagoida punaiseen.

  • Reply Hannele / Hipaisuja maapallolla 21.3.2020 at 13:56

   Tuo ”juuri ennen lentoa” on se ainoa hetki reissulla, kun en halua yllätyksiä, juonen käänteitä enkä ylimääräisiä seikkailuja:) Onneksi kaikki hoitui teillä nopeasti:)

 • Reply Taina 18.3.2020 at 16:52

  Heh, olenpa hyvinkin. Aina välillä käyn moikkaamassa äitiä tämän vakkaritalvipaikassa Teneriffalla ja siellä menee aina pari päivää ennen kuin iskostuu päähän, että puhelin ja avainkortti eivät kuulu samaan käteen! 😄

 • Reply Martan matkassa-blogi 19.3.2020 at 17:35

  Yleensä meillä on ollut useampi kortti kun ollaan perheen kanssa reissattu, niin sisälle ollaan päästy mutta kyllä niitä sitten respassa vaihdellaan ohikulkiessa…

 • Reply Periaatteen Nainen 20.3.2020 at 10:18

  Nyt mulle tuli hirveä hinku kokeilla avainkortin nollausta – ei ole koskaan onnistunut toistaiseksi! Terveisin, Yllytyshullu

 • Reply Cilla Maria / From sunset last night to sunrise this morning 21.3.2020 at 12:42

  Tulee mieleen viimekeväinen majoittuminen Mexico Cityssä. Hostelli sijaitsi ikivanhassa kerrostalossa, johon ei saa tehdä muutoksia esim. hissin rakentamiseks. Huone neljännessä kerroksessa, ja voi sitä riemua kun kortti ei toiminukaan. Ei kun juoksemaan alas respaan. En edes muista kuinka montaa kertaa tuo tapahtu viikon aikana.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.