SOOLOMATKAILIJALLE AURINKOVOIDETTA SELKÄÄN

Taikinannuolija toimii mainiosti apuvälineenä, jotta saa kunnolla levitettyä aurinkovoiteen selkäänsä. Tämä tietenkin omassa kylppärissä, missä muutenkin kannattaa rasvoa itsensä superöveristi, jotta säilyy suuremmilta palovammoilta. Kun lutraa itsensä ajoissa oikein kunnolla ja antaa voiteen rauhassa imeytyä, ei kaikki lähde edes uidessa pois.

Tätä keinoa kannattaa siis käyttää, paitsi jos vieressä on sattumalta joku, jonka apua ehdottomasti ”tarvitset”. Siis joku ihana. Tai ihana-oletettu.

Vaikka olisit jo laittanut rasvan itse, voit silti heittäytyä avuttomaksi ja pyytää jeesiä, jos tilanne sitä huutaa.

2 Comments

 • Reply Elina Marjaana Travel Blog 9.3.2020 at 08:55

  Mahtava vinkki, kiitos! Tämä on mulle aina suuri ongelma soolomatkalla, koska käteni eivät taivu niin pitkälle taakse, että saisin itse levitettyä rasvaa koko selkään. Aika harvoin tosin olen soolomatkalla, mutta muutaman kerran on selän keskiosaan tullut komea punainen läiskä. 🙂 Joku suositteli myös vesipulloa jossain, sekin voisi toimia, jos taikinannuolija on unohtunut kotiin.

  • Reply Hannele / Hipaisuja maapallolla 9.3.2020 at 10:22

   Yleensä mulle lähinnä nauretaan tuon nuol
   ijani kanssa, sillä käytän sitä vaikka olisi auttavat kädetkin mukana, koska se vaan on niin hyvä:)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.