BOGOTA, COLOMBIA: VIDEOHIPAISUJA

Bogotá kohteli minua hyvin enkä voisi olla tyytyväisempi. Vietin täällä neljä yötä ja kolme täyttä päivää. Sain ihan pienen pienen hipaisun ja kosketuksen tähän kaupunkiin. Täällä riittäisi tekemistä ja näkemistä loputtomiin, joten valintoja tein fiiliksen mukaan. Monet suunnitelmat jäi tekemättä myös sen takia, että aikaa meni ihan vaan haahuiluun ja ihmettelyyn. Sehän on lomassa parasta. Voi tehdä suunnitelmia, mutta jättää ne myös toteuttamatta ja nauttia vaan istukselemisesta käsityöläisten ja korukauppiaiden kanssa rotvallinreunalla. Sitä harrastan paljon. Siinä tulee vaihdettua ajatuksia ympäri maailmaa olevien oman tiensä kulkijoiden kanssa ja niistä kohtaamisista jää aina ihana fiilis.

Videolla sutaisuja sieltä sun täältä kaupungilla

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Terhi 6.3.2020 at 08:37

  Bogotassa riittää kyllä nähtävää pidemmäksikin aikaa, ongelmana on valinnan vaikeus. Suhtaudun Bogotaan hieman kaksijakoisesti, se on rento kaupunki josta ei ongelmiakaan puutu.

 • Reply Hannele / Hipaisuja maapallolla 8.3.2020 at 16:27

  Sieltä olisi löytynyt vaikka mitä ja kun tiesin viipyväni vaan lyhyen ajan, en edes yrittänyt ottaa kaikesta selvää, jottei olisi harmittanut, mitä kaikkea jäi näkemättä. Ongelmia riittää varmasti roppakaupalla, minä en onnekseni niihin joutunut:) Ehkä joskus uudelleen ja eri alueille pyörimään….

 • Reply Malina / MaliYoga 9.3.2020 at 04:49

  Olipa hieno video! Hyvin välittyi tunnelma, ihan kuin olisi itse kävellyt katuvilinässä. Harvaa paikkaa saakaan haltuuun lyhyellä visiitillä, mutta onneksi voi aina palata uudestaan ajan kanssa.

  • Reply Hannele / Hipaisuja maapallolla 9.3.2020 at 10:20

   Oi, kiitos! Videoita on tosi kiva tehdä ja itsekin pääsen niiden myötä uudelleen matkalle:) Mulla on blogissa myös Virtual Travelleriin linkki ja siellä on kuvaamiani 360-videoita mm. Pariisista ja Sisiliasta.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.