Hyppää sisältöön

Talvella aurinkoon – hiihtoloman parhaat rantalomatarjoukset alk. 345 €

Kirjoittajan oletuskuva
heikkis Päivitetty: 28.12.2021
Aurinkoloma katkaisee talven selän. Kokosimme yhteen parhaat tarjoukset helmi-maaliskuun rantalomista.

Milloin talvilomaa vietetään?

Koulujen hiihtolomaa vietetään Suomessa porrastetusti viikoilla 8-10 siten, että Etelä-Suomessa loma on viikolla 8 (21.-27.2.), keskisessä Suomessa viikolla 9 (28.2.-6.3.) ja Pohjois-Suomessa viikolla 10 (7.-13.3.).

Jos lomanvietto ei ole sidoksissa koulujen rytmiin, kannattaa katsoa tarjouksia myös ennen ja jälkeen koulujen hiihtolomia, jolloin matkan voi saada edullisemmin. Tässä jutussa hintaesimerkit on katsottu koulujen talvilomaviikkojen ajalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Talvilomalla Euroopan kohteisiin

Suomalaisittain mukavasta kesäkelistä pääsee hiihtolomalla nauttimaan myös Euroopassa.

Erityisesti Kanariansaaret, esimerkiksi Gran Canaria ja Teneriffa, sekä Portugalille kuuluva Madeiran saariryhmä Atlantilla ovat hyviä valintoja talven aurinkolomalla.

Kanariansaarten monipuoliset vaihtoehdot houkuttelevat niin lapsiperheitä kuin pariskuntiakin, kun taas Madeira on varsinkin aktiivilomailijoiden suosiossa.

Kanariansaarilla päivälämpötila nousee helmikuussa lähemmäs 20 asteeseen, ja Madeiralla noin 18 asteeseen. Meriveden lämpötila on kohteissa 18-19 astetta.

Molemmissa kohteissa saapuvilta matkustajilta edellytetään koronarokotustodistusta, todistusta sairastetusta taudista tai tuoretta negatiivista koronatestitulosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Talvilomalla kaukokohteisiin

Jos haluaa todella lämpimään, kannattaa katse suunnata kaukokohteisiin.

Thaimaa houkuttelee paratiisirannoillaan ja yli 30 asteeseen nousevilla päivälämpötiloillaan. Thaimaan maahantulokäytännöt ovat kiristyneet 21.12., mutta Phuketiin pääsee jatkossakin ilman karanteenivaatimusta. Koronarokotustodistuksen lisäksi matkustajien on esitettävä saapuessa tuore negatiivinen testitulos.

Myös Dubai on kiinnostava vaihtoehto talven aurinkolomalle. Päivälämpötila kohteessa nousee noin 25 asteeseen, ja alueen ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset. Arabiemiraatit edellyttää Dubaihin saapuvilta matkailijoilta tuoretta negatiivista koronatestitulosta.

Jos haluat tehdä päätöksen talven lomamatkoista vasta lähempänä matkaa, kannattaa seurata äkkilähtötarjouksia.