Pikakuulumiset ja tulevat postaukset

Hei vain, pitkä aika on kulunut edellisestä postauksesta, jonka julkaisin kesäkuun alussa ennen caminolle lähtöä. Tämän takia ajattelinkin tulla nopeasti kertomaan kuulumisia, että hengissä ollaan!

Camino sujui upeasti, se oli juuri niin mahtava kokemus kuin etukäteen ajattelinkin, ja jopa vielä upeampi. Reissun jälkeen on ollut melkoista arkeenpaluu-väsymystä ilmassa, mistä johtuu sekin, etten ole julkaissut vielä mitään tänne blogiin reissun jälkeen. Nyt syksyn aikana on tarkoitus kuitenkin julkaista myös tänne blogin puolelle fiiliksiä pyhiinvaellus-reissusta ainakin parin postauksen verran, instagramissahan reissua fiilistelin jo reissun aikana.

Caminolta paluun jälkeen minulla oli vielä kaksi viikkoa kesälomaa jäljellä: ensimmäinen niistä meni mökillä, enkä tehnyt oikeastaan mitään muuta kuin nukuin, söin ja kalastin. Täydellinen lepoviikko oli enemmän kuin kaivattu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän jälkeen sain jonkin ihmeellisen flunssan, joka vei voimat pois, joten viimeinen lomaviikko meni pitkälti lepäillessä. Flunssa on jatkunut nyt lähemmäs kolme viikkoa, joten toivottavasti kohta alkaisi energiat palautua.

Mutta tulevia blogipostauksia tulee ainakin siis pyhiinvaelluksesta. Olen varannut myös reissun syyslomalle, joten tästäkin tulen kyllä kirjoittelemaan ennen ja jälkeen. Tässä kohtaa saa esittää myös toiveita: mistä aiheista haluaisitte kuulla lisää?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin torstai, 18 elokuun, 2022 at 13:06

    Onnittelut urakan suorittamisesta, siihen ei kyllä kuka tahansa pysty! Mukavaa lukea, miten reissu lopulta sitten eteni.

    • Reply hennanmaailma torstai, 18 elokuun, 2022 at 17:13

      Kiitos! 🙂

    Leave a Reply