Kotimaanmatkailijalle lahjaideoita – tutustu Suomen elämyksiin

Kaupallinen yhteistyö elämyslahjat.fi kanssa.

Onko tuttusi lähdössä kiertämään Suomea? Vai oletko ehkäpä itse aina haaveillut Suomen monimuotoiseen kulttuuriin tutustumisesta? Elämyslahjat tarjoaa paljon erilaisia lahjaideoita, jotka sopivat kotimaanmatkailijalle. Voit yllättyä siitä, kuinka paljon eri elämyksiä löydät Suomesta!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lahjaideoita Uudeltamaalta

Suurin osa huippuelämyksistä keskittyy Uudellemaalle. Löydät Uudeltamaalta erilaisia elämyksiä kaupunkielämyksistä luonnon hemmotteluun. Hyvinkäällä sijaitseva lentokoneoppitunti on elämys, joka on pysynyt suuressa suosiossa pitkään. Helsingissä voit kokea illalliselämyksiä, hemmottelua kylpylöistä ja satamasta lähteviä merireissuja.

Lahjaideoita Pirkanmaalta

Pirkanmaa on täynnä mahtavia lahjaideoita! Suosituimpiin elämyksiin Pirkanmaalla kuuluvat erilaiset illalliselämykset Tampereen ravintoloissa, varjoliidinlento Näsijärven yli ja adrenaliinia tarjoava pistooliammunta. Pirkanmaalta löydät lisäksi paljon erilaisia pakohuonepelejä.

Lahjaideoita Keski-Suomesta

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Keski-Suomen elämysvalikoima sisältää mahtavia lahjaideoita kuten kauneushoitoja, huimia vesielämyksiä, huonepakopelejä ja laskeutumisen mäkihyppytornista. Keski-Suomessa on kaunista luontoa, joka tarjoaa erilaisia luontoelämyksiä kuten esimerkiksi kosken lasku ja arktinen kellunta. Jyväskylässä on runsaasti maukkaita lahjaideoita illallisille.

Lahjaideoita Varsinais-Suomesta

Varsinais-Suomessa on paljon kotimaanmatkailuun sopivia lahjaideoita. Sen suosituimmat elämykset ovat Alastaron Moottoriradan vauhdikkaat ajoelämykset, Marttilan hevostilan ratsastukset ja Turun hemmottelevat hieronnat. Merellä olemisesta nauttiville on Turun saaristossa myös erinomaisia lahjaideoita.

Lahjaideoita Pohjois-Suomesta

Pohjois-Suomi on tunnettu kauniista luonnostaan. Lapista löydät hyvin suositun romanttisen yön lasi-iglussa, loistavia lumikenkäilymahdollisuuksia ja jännittäviä kanoottiretkiä. Eläimet ovat myös iso osa pohjoista Suomea. Elämyksiä on mahdollista kokea esimerkiksi karhujen ja porojen kanssa. Kalastus on myös rentouttava lahjaidea, joka on mahdollista kokea yksin tai muiden kanssa. Pohjois-Suomen maaginen talvi antaa mahdollisuuden mahtaville joululahjaideoille!

Kotimaassa matkailu on tullut suosituksi pandemian takia ja ihmiset välttävät nykyään enemmän lentämistä. Koko Suomi tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia yllättää lahjalla niin kesällä kuin talvellakin. Lahjakortilla aukaiset läheisellesi ovet hänen suosimiin elämyksiin. Etelä-Suomesta on myös helppoa mennä Viroon, jossa on myös paljon mahtavia elämyksiä. Loistavaa loppukesää! 

Kirjoittaja: Anssi, elämyslahjat.fi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hei! Kun seuraavaksi etsit lahjaa, tässä sinulle bonuskoodi: XYZBLOGI. Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. Etu voimassa vuoden 2022 loppuun.

Previous Post

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin sunnuntai, 21 elokuun, 2022 at 17:22

    Tämän kaltaiset lahjat ovat ihan huippuja, tykkään ilman muuta eniten tällaisista sekä lahjanantajana ja lahjansaajana. Valinnanvaraakin näyttäisi olevan runsaasti!

    • Reply hennanmaailma maanantai, 22 elokuun, 2022 at 11:16

      Olen ehdottomasti samaa mieltä. Nykyään ei halua antaa eikä saada mitään turhaa tavaraa, joten elämykset ovat todella hyvä vaihtoehto lahjoiksi!

    Leave a Reply