Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ensimmäinen postaus

Hei vain kaikille!

Hennan maailma -blogi on nyt perustettu ja tässä postauksessa on tarkoitus lyhyesti kertoa, kuka tätä blogia kirjoittaa ja miksi.

Kenen Hennan maailma?

Olen Henna, Espoossa asuva, mutta Oulusta kotoisin oleva, ikuinen ihmettelijä. Olen perusluonteeltani utelias sekä innostunut aina näkemään, kokemaan ja oppimaan uutta. Päivätyöni on opettaa lukiossa fysiikkaa, kemiaa ja matematiikkaa. Vapaa-ajallani harrastan mm. luonnossa liikkumista, lukemista sekä jalkapalloa. Olen kaikista onnellisimmillani, kun saan liikkua yksinäni luonnossa omien ajatusteni kanssa. Lisäksi myös matkustelu niin Suomessa kuin ulkomailla on lähellä sydäntäni.

Tämä blogi tulee pitämään sisällään reissuja ja retkiä laidasta laitaan. Pääpaino varmasti tulee olemaan pikavisiiteillä lähiseudun luontokohteissa ja retkillä yleisesti Suomessa, mutta varmasti blogin elämän aikana päästään yhdessä myös pidemmille reissuille ja matkoille ulkomaille.

Haaveenani on päästä tekemään seuraavana kesänä (v. 2022) pyhiinvaellus Espanjassa Camino de Santiagon Ranskalaisella reitillä ja varsinkin alussa blogi tulee varmasti sisältämään paljon asiaa tämän matkan suunnittelusta ja fiilistelystä. Ja jos tämä matka toteutuu, niin tottakai pääsette tälle pitkälle, lähes 800 km mittaiselle vaellukselle myös blogin kautta mukaan.

Miksi Blogi?

Varsinkin lapsena tykkäsin kirjoittaa paljon ja harrastinkin kaikennäköistä kirjoittelua omista tarinoista niin roolipelaamiseen kuin virtuaalitalli-elämään (tekstien kirjoittaminen tallielämästä muiden samanhenkisten kanssa) asti. Kirjoitettua tuli kovin monipuolisesti.

Jossain vaiheessa muut elämän kiireet veivät mennessään ja kirjoittaminen jäi, mutta tänä vuonna alkuvuodesta huomasin, että halusin jakaa elämääni ja ajatuksiani muiden kanssa enemmänkin. Perustin julkisen instagram-tilin, mutta huomasin nopeasti, että halusin kirjoittaa kuvateksteihin niin pitkästi ettei kukaan varmasti jaksaisi niitä sillä alustalla lukea. Heräsikin ajatus yleisen blogin perustamisesta.

Ajattelin ensin, että perustan blogin, jossa tulee olemaan kirjoituksia laidasta laitaan: niin arkielämästä, ajatuksistani ja vähän kaikesta muustakin, mistä kuvitella saattaa. En kuitenkaan tiedä, minkä verran minulla oikeasti olisi kirjoitettavaa perus elämästäni, joten selkeyden vuoksi valitsin nyt tämän yhden aiheen: retkeilyn ja reissaamisen. Venytän aihetta sen verran, että saatan välillä kirjoitella myös muistakin tapahtumista ja tilanteista, joita eteen tulee: museokorttilaisena saatan kirjoittaa joskus yksittäisestä museovierailusta tai kesäfestareilla käydessä saattaa tulla myös postaus festareista minun näkökulmastani.

Kuten varmasti huomaa, en vielä itsekään tarkasti tiedä, millaiseksi tämä blogi muotoutuu, mutta niin se varmasti aina alussa on.

Tervetuloa mukaan katsomaan, miltä maailma näyttää minun silmin!

Next Post

No Comments

Leave a Reply