Blogimerkinnät kartalla

Aiemmin kutakin merkintää klikkaamalla pääsi kyseisestä paikasta kirjoitettuun artikkeliin. Valitettavasti tämän mahdollistanut blogin lisäosa ei enää toimi, joten oheinen kartta ei ole enää interaktiivinen, eivätkä viimeiset reissut (esimerkiksi lentämättä maailman ympäri tehty ja yli vuoden kestänyt matka) ole siinä mukana. Jonkin käsityksen kartasta silti saanee.

Paremmin ajan tasalla olevaan vierailtujen valtioiden listaan voi tutustua täällä.

12 thoughts on “Blogimerkinnät kartalla

  • Kiitoksia, hieman kylmä on ollut tämä alku, mutta ihan kiintoisia paikat.

   Itsekin muuten hieman hämmästyin kun sain väsättyä tuon kartan. On tässä näköjään jossain tullut viimeisen parin vuoden aikana käytyä ja jotakin tehtyä. Maanista reissailua ja sen dokumentointia erinäisin epätasaisin jaarituksin tänne netissä eksyvien kiusaksi. Näitä ainakin, jos ei muuta…

 1. Mainio kartta, enpäs ole aiemmin huomannutkaan. Olet kyllä käynyt jo vaikka missä. Maanosista enää Afrikka, Etelä-Amerikka ja Etelämanner valloittamatta. Viimeksi mainittussa tosin voisi olla hiukan hankala matkailla ainakaan bussilla…

  Oletko muuten koskaan ajatellut käyväsi Pohjois-Koreassa? Sinnehän on aika vaikea turistin päästä, mutta käsittääkseni ottavat kumminkin jonkun verran porukkaa lännestä vuosittain.

  • Tosiaan, tuosta näkee aika selkeästi mitkä maanosat ovat vielä tutkimatta. Ja merkinnäthän ovat vain parilta viime vuodelta (tai käytännössä talvelta). Aika lailla olen jaksanut näköjään tekstejäkin väkertää, yhden kerrallaan. Kartallaa se oikeastaan vasta visualisoituu.

   Kyllä Pohjois-Korea kieltämättä houkuttelisi, vaikka vain parin tunnin reissu jolla saisi leima passiin. EsaT oli jossain vaiheessa kaivanut matkapakettilinkkejäkin ko. maahan, mutta aika kalliita olivat ne. Toista tonnia muutamasta päivästä. Täytyy katsoa Koreassa, josko siellä olisi jotain lisäinfoa asiasta. En tosin odota pääseväni pohjoisen puolelle tällä reissulla…

 2. Kiitoksia. Niin vain saatiin sekin reissu kunnialla päätökseen ja autoakaan ei ihan loppuun asti tarvinnut työnnellä käyntiin.

  Voi olla, että tännekin vielä jotain noista viimeisen vajaan kuuden viikon aikana nähdyistä maista jotain rustailen. Pikavuoroilua.com kun oli tyyliltään hieman erilainen kuin tämä omani. Olisihan noissa kiintoisimmíssa maissa syvempääkin analysoitavaa. Mutta katsotaan josko aikaa on ja innostun.

  • Moikka takaisin ja kiitoksia. Tokihan Venäjällä on käyty, ja matkustettukin. Vuonna 2011 autolla Suomesta Kazakstaniin ja sitten myöhemmin samalla reissulla Kiinasta takaisin Trans-Mongolia -junalla Suomeen, kuusi päivää Venäjän halki.

  • Terve Ollos ja terveisiä Atlantille! Toivottavasti säät paranevat.

   Kohta tulee vuosi täyteen Pikavuoron päättymisestä Saloon. Jani meinaa tosissaan katsastaa Ajokin vielä. Korjaukset ovat kuulemma jo pitkällä. Toivoakseni tästä uutisia lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.