Päivä 404, Kalamata (Kreikka)

Eilen oli tapaninpäivä. Joulu meni oikeastaan huomaamatta, mutta se ei minua kummemmin haittaa. En ole jouluihmisiä. Joskus aiemmin tapanani oli olla ihan periaatteesta aina tähän aikaan vuodesta matkoilla jossain, mutta tällä kertaa tämä on vain sattumaa. Ei pidä kangistua kaavoihin. Tasan vuosi sitten vietimme juhlapyhiä laivassa Atlantilla. Jouluaattona jaloittelimme Senegalin pääkaupungissa Dakarissa. Siitä tuntuu olevan kovin kauan.

Ajoin lopulta Thessalonikista aivan manner-Kreikan eteläosaan, Peloponnesoksen niemimaalle. Maaseudulta läheltä Kalamataa löytyi auki ollut majatalo, josta otin huoneen. Pieni keittiökin tässä on. Täällä on viihtyisää ja…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovista kirjoista:

Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.(osa 1)
Länttä ja itää: seikkailuja Pohjois-Amerikan ja Siperian maanteillä (osa 2)

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.