Päivä 388, Adrasan (Turkki)

Ajaminen on jäänyt viimeisen vajaan viikon aikana aika vähiin. Olemme sen sijaan ottaneet kaikessa rauhassa ja lomailleet välimerellisissä maisemissa Turkin lounaisrannikolla. Esimerkiksi sellaiset monelle tutut matkakohteet kuten Alanya ja Antalya ovat täällä päin. Hotelleja onkin valtavasti. Varsinkin Alanyasta länteen niitä on oikeastaan vieri vieressä. Nyt useimmat niistä ovat kuitenkin kiinni ja kuin kummitustaloja konsanaan. Ikkunaluukut ovat tiukasti säpissä ja rantakaduilla vaeltelee vain satunnaisia orpoja turisteja. Täällä on varmasti hyvin erilaista sesongin aikaan, kun kaikki majoituslaitokset ja ravintolat ovat auki.

Kappadokiasta ajoimme ensin Välimeren rannalle Mersiniin. Lähes miljoonan asukkaan satamakaupunki on minulle parin vuoden takaa jossain määrin tuttu. Odottelimme silloin täällä Egyptin Aleksandriasta rahtilaivalla saapuvaa…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovista kirjoista:

Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.(osa 1)
Länttä ja itää: seikkailuja Pohjois-Amerikan ja Siperian maanteillä (osa 2)

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.