Päivä 312, GTS Celebrity Millennium (Otaru, Japani)

Kiinteää maata ja uusi maanosa! Saavuimme aamulla Japaniin ja vietimme päivän kaupungilla. Kohta laiva irtoaa laiturista ja suuntaa taas ulapalle, mutta merimatka tuntuu silti jo taputellulta. Edessä on enää muutama satama ja sitten tämäkin uusi matkustuskokemus on ohi, siirtyen monen muun jo koetun joukkoon, pitkähkön listan jatkeeksi.

Satamakäynti oli jälleen hyvin suunniteltu. Laiva tuli satamaan aamulla ja lähtee alkuillasta. Molemmat tapahtuvat päivän valoisaan aikaan, jolloin matkustajat näkevät sekä uuteen paikkaan tulon että sieltä lähdön myös mereltä käsin. Koska Otaru oli Japanin ensimmäinen satama, tarkastettiin matkustajien passit täällä. Tätä varten kenenkään ei kuitenkaan…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovista kirjoista:

Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä (osa 1)
Länttä ja itää: seikkailuja Pohjois-Amerikan ja Siperian maanteillä (osa 2)

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.